Šokiraćete se kad pročitate: Muškarci stariji od 40 godina žele ovakav seks, naročito se „pale“ na ove dve stvari

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dve stvari – verovatno ćete se iznenaditi kad vidite koje.

S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentisanja – što je s jedne strane i logično.

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica?

Da, moguće je. Prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo
Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa.

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?
Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji, piše Miss7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.