Šokiraćete se, preko 70 odsto žena voli da im ovo radite tokom seksa – posebno ih uzbuđuje

Istraživanje koje je radila firma LoveHoney, koja se bavi proizvodnjom seks igračaka, pokazuje da većinu ljudi uzbuđuju ‘male nastranosti’ u seksu, kao što je udaranje po guzi.

U istraživanju je učestvovalo četiri i po hiljade ljudi, a 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca je navelo da im se to sviđa (nije navedeno vole li da udaraju partnerke ili da njih udarate, pa se pretpostavlja i jedno i drugo).

Autorka knjige ‘Ekshibicionizam za stidljive’. dr. Carol Queen je svojevremeno objasnila da ‘većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno’.

– Lagano udaranje po guzi stimuliše nerve koji završavaju u vagini – objasnila je dr. Queen, koja kaže i da se na donjem delu zadnjice nalazi više živaca koji dovode do ugođaja u seksu.

Oko 60 odsto žena i muškaraca je izjavilo da su s partnerima isprobali neki oblik BDSM-a (kratica za Bondage Discipline Submission (ili Sado-) – Masochism (dominacija/pokoravanje). Takođe, 60 odsto žena navodno stalno uživa u vezivanju, grizenju i seksu s povezom, piše portal Men’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.