U trendu

Šta muškarci pomisle kada vide golo žensko telo

Žensko telo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Obično kada se žena skine pred muškarcem zaborave na sve ostalo i samo žele da se prepuste sopstvenom zadovoljstvu.

Šta zaista muškarcima prođe kroz misli kada vide nago žensko telo.

Izgledaj cool

Kada se žena skine pred muškarcem njegovi otkucaji srca se ubrzaju, krv se sjuri u prepone, pomuti im se razum pa više ne mogu trezveno da razmišljaju. Međutim, trude se da ostanu cool kako ne bi ostavili utisak kao da nikada pre nisu videli nagu ženu.

Napokon mogu buljiti

Iako se trude da u javnosti budu pristojni i ne bulje u ženske grudi kad su na sastanku, teretani ili kancelariji, kada se žena skine civilizovano ponašanje njima više nije prioritet. Tada im je dopušteno da bulje i to zaista i rade.

Kako da odlože orgazam

Poznato je da tokom seksa muškarci imaju veću sposobnost bržeg postizanja orgazma od žena. Oni ne misle da su zbog toga privilegovani već to znači da se mnogo više moraju truditi i odložiti sopstveno zadovoljstvo da bi zadovoljili ženu.

Šta želi da uradim

Muškarci kažu da žene ne treba da se plaše da im kažu šta žele u krevetu. Njima je mnogo lakše ako ih uputite i date povratnu informaciju. Šapnite im vaše želje na uvo, pomerajte im ruke gde želite da budu i slobodno preuzmite kontrolu.

Baš sam srećnik

Da, muškarci zaista osećaju zahvalnost kada ženu vide golu.

Zbog čega bi bila nesigurna u sebe

Muškarci uopšte ne razumeju zbog čega su žene toliko nesigurne kada je njihov izgled u pitanju. Ako krijete grudi rukama, skrivate se ispod posteljine i ne možete se upotpunosti opustiti, muškarac će učiniti sve kako biste se osećali dobro i opušteno.

Čak je i ta mala doza nesamopuzdanja mušakrcima savršeno simpatična, međutim još im je draže kada žena ponosno pokazuje svoju lepotu, prenosi Women’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.