U trendu

Šta oblačite za spavanje?

U radnjama je moguće naći udobne pidžame i spavaćice, a moguće je naći i one koje su seksi. Sad, u materijalnim uslovima u kojima živimo, malo ko će želeti da veću sumu novca izdvoji na ono u čemu će spavati kad može da spava, barem po toplom vremenu, i u majici, ali bi na ovo ipak trebalo obratiti pažnju.

Zbog čega je bitno u čemu spavate? Nije najbitnija stvar na svetu, to je sigurno, a zaista nije neophodno da ono u čemu spavate bude skupo, ali ipak nije ni svejedno. Mnogi ljudi su skloni da, nakon što su već neko vreme u vezi, obraćaju manje pažnje na to kako su odeveni kod kuće, a još manje pažnje na to šta nose na sebi kad legnu da spavaju. Što dovede do toga da provedu dan u ofucanoj staroj trenerci, a noć, recimo, u iznošenoj majici i još iznošenijem donjem delu pidžame. Nije baš privlačan prizor.

Sad, svi mi volimo da verujemo da nas partner ili partnerka toliko vole da im nije bitno u čemu spavamo. Često to i jeste tako, ali se zaboravlja da vas partner ili partnerka mogu voleti a da im postajete sve manje seksualno privlačni. Pored toga, kada je ono što nosite na sebi udobno ali ofucano, šaljete poruku partneru ili partnerki da vam je takva i veza – lepo vam je, ali je sve nekako rutinski, bez strasti. U starom donjem vešu ili staroj majici i donjem delu pidžame koji oblačete za spavanje šaljete poruku da vam je odlazak s voljenom osobom u krevet potpuno obična, svakodnevna stvar, bez ičega posebnog u sebi.

U redu, svakodnevna stvar jeste, i u tome oboje uživate – ali ubije strast kada to tretirate kao nešto obično, bez bilo čega posebnog. Tako možete u krevet i s plišanom igračkom ili kućnim mezimcem.

Šta vam je činiti? Da li je seksi (i ne baš jeftina) „oprema za spavanje“ neophodna? Nije neophodna, a i ako nabavite takav komad, jedan je sasvim dovoljan – i to za nošenje ponekad, inače ni u tome neće biti ničeg posebnog. Za ostale noći, neka ono u čemu spavate bude udobno, ali ne i ofucano. Neka bude od materijala prijatnog na dodir (finije obrađen pamuk, svila, u hladnim danima može i pliš) i neka vam lepo stoji (ništa suviše „šljampavo“, mada, naravno, ne sme ni da steže niti na bilo koji način bude neudobno). Tako ćete partneru ili partnerki lepše i privlačnije izgledati – a i vi ćete se lepše osećati u tome nego u nečemu ofucanom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.