U trendu

Šta ona zapravo očekuje?

Svaka žena je drugačija, posebna i jedinstvena ličnost. Odgovor na pitanje iz naslova je tek jedna od generalizacija. Morate upoznati ženu sa kojom ste da biste saznali šta ona želi. Ukoliko niste voljni za tako nešto, zapitajte se zbog čega ste uopšte sa njom? Ako je ona za vas samo zgodna žena pored koje izgledate dobro, morate razmisliti o svojim prioritetima.

Ona očekuje da budete njen prijatelj

Šta znači biti prijatelj ženi? Isto što i biti prijatelj muškarcu – imati dosta toga zajedničkog. Ali to nije sve. Ovde ne govorimo o dvoje istih ljudi; mogu postojati stvari koje ona voli, a vi ne i obrnuto. To je u redu sve dok imate toliko toga zajedničkog da uživate kada ste zajedno. Nekad ćete morati da zagrizete metak i da učinite ponešto što vam se ne dopada, te imate pravo da od nje očekujete to isto. Dobro je i da izađete u muškom društvu s vremena na vreme. No, trebalo bi da više volite da ste sa njom, još bolje – neka se pridruži vama i vašim prijateljima. Ona je vaš prijatelj, zapamtite to. Ukoliko shvatite da biste je u pojedinim situacijama radije mimoišli, zapitajte se zašto ste uopšte sa tom ženom, na kraju krajeva.

Ona očekuje da razgovarate

Kada muškarci razgovaraju o problemu, očekuju da razgovorom pronađu rešenje – traže odgovor. Žene su donekle drugačije. Razgovaraće sa vama o problemima i iskazaće kako se zapravo osećaju. Obično ne tragaju za odgovorom, već žele da se oslobode misli koje ih opterećuju. Ukoliko ne traže savet, ne nudite ga. Samo slušajte i razvijajte komunikaciju na tom nivou. Ako želi savet, sama će ga zatražiti. Budite spremni da uvažite njeno mišljenje i da razgovarate o svemu što se dešava u vašim životima. Uvek saslušajte šta ima da kaže i podržite je kad naiđe na problem. Saslušati je znači zaista obratiti pažnju – ona vam govori kako se oseća, a vi biste morali to da znate ukoliko ste njen prijatelj.

Očekuje da razumete njenu seksualnost

Kada je seks u pitanju, muškarci umeju da ostave emocije po strani i da se vode isključivo požudom. To nije baš tačno, ali od nule do sto stižu za 5,2 sekunde. Kod žena je drugačije. Treba malo vremena za erotsko buđenje. Ne govorimo o predigri u seksualnom smislu, već o emotivnoj predigri. Gledajte je dok ulazi u prostoriju, držite je za ruku, svojim prijateljima govorite lepe stvari o njoj… Neka oseti da je cenite, to će probuditi pravu ljubavnu strast. To ne znači da vam sve ovo može pomoći da zavedete ženu, samo vam objašnjavamo zbog čega nije najspremnija za vođenje ljubavi kada se vratite rano ujutro, nakon što ste celu noć proveli u kafani sa drugarima.

Očekuje romansu

U redu, niste baš romantičan tip, mnogi nisu. Ne morate joj pisati ljubavna pisma ili slati cveće svakog dana. Ipak, male stvari čine veliku razliku. Pozovite je na pravi sastanak, povremeno joj telefonirajte s posla, uputite joj kompliment pred njenim prijateljima. Žene obično pridaju mnogo značaja sitnim pažnjama, dok se muškarci trude da naprave nešto zaista veliko. Vidite… u tome je tajna. Kada bi muškarci naučili da vrednuju male stvari, ne bi morali da čine ništa grandiozno. Neka zna da je volite, ali povremeno uradite nešto što će joj pokazati koliko je volite.

Ona zapravo očekuje da je volite i poštujete, a to nije tako teško, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar