Stručnjaci otkrili šta će vam se desiti sa telom ako prestanete da masturbirate, mnogi će biti iznenađeni

Dvadesetogodišnjak Aleksandar Rouds odlučio je da pokuša da prestane sa svakodnevnom masturbacijom i da pokuša da izdrži što duži vremenski period bez samozadovoljavanja.

Doktorska istraživanja su pokazala da se smanjivanjem masturbacije povećava nivo testosterona u organizmu, a Aleksandar je to mogao i da potvrdi.

Za samo par dana posle prestanka masturbiranja, Aleksandar je primetio sledeće promene.

1. Postao je nervozniji i napetiji

Prva stvar koju je primetio je nervoza. Aleksandar je postao mnogo nervozniji i agresivniji. On tvrdi da ga je posle samo par dana „mirovanja“ bilo mnogo lako iznervirati i da je hteo da se pobije sa bilo kim.

2. Imao je česte erekcije

Zbog manjka masturbacije i povećanog testosterona, Aleksandar je imao problem sa neželjenim erekcijama. Kad god bi ugledao malo privlačniju devojku, morao je da smiruje svog „mališu“.

3. Postao je produktivniji i imao je više energije

Informacija koja nas je sve iznenadila je ta da je Aleksandar postao dosta produktivniji dok nije masturbirao. Tražio je načine kako da okupira sebe i svoje misli, pa se posvetio poslu i fakultetu i uspeo da postigne velike uspehe.

4. Devojke su ga neverovatno privlačile

Posle nedelju dana uzdržavanja, Aleksandar je primetio da su njegovi hormoni podivljali i da bi hteo da spava sa svakom devojkom koja naleti. Nismo sigurni da li je ovo dobra ili loša stvar.

Dakle, iako manjak masturbacije dovodi do produktivnosti, masturbiranje je ono što nas pred spavanje opusti i oslobodi stresa koji je najveći ubica današnjice. Zapamtite, sve je dobro u malim količinama, a ista stvar je i sa masturbiranjem, piše Superžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.