U trendu

Stručnjak za veze upozorava: Jedna noćna navika mogla bi da otkrije da vas partner vara

Niko ne voli da bude prevaren, ali to se, nažalost, ponekad dešava. Stručnjaci za sastanke uvek raspravljaju o znakovima na koje treba obratiti pažnju da se to ne bi dogodilo. Ali sada, prema istraživanju vodećeg britanskog veb-sajta IllicitEncounters.com, postoji jedan znak na koji treba obratiti pažnju, prenosi Daily Star.

Naime, ako vaša druga polovina ustane u čudnim noćnim satima, to može biti zato što se oseća krivim zbog prevare. Oko 52% je priznalo da ima problema sa spavanjem nakon započinjanja afere.

U međuvremenu, 15% varalica je takođe rano ustalo iz kreveta da bi poslalo poruku svom ljubavniku ili ljubavnici. Dakle, ako su budni noću i ustaju rano sledećeg jutra, to bi mogao biti znak. Međutim, veb stranica je otkrila da 28% njih nije imalo problema sa spavanjem ili je zapravo spavalo duže jer nisu „lišeni intimnosti“.

Još jedan znak da vaš partner vara je da se on ili ona priljubljuje uz vas više nego obično. Ovo može uključivati grljenje, ljubljenje i tako dalje. Neverovatnih 57% reklo je da su pokazali dodatnu naklonost svom partneru dok su imali aferu iza leđa. Kristijan Grant, iz IllicitEncounters-a, rekao je: „Svi imamo dnevnu rutinu koje se pridržavamo, tako da kada postoje nestalne i neobjašnjive promene u toj rutini, obično postoji uzrok iza toga. Na kraju, najvažnije je paziti jer ponašanje za koje znate da je van karaktera, nemojte ga odbaciti kao jednokratnu ili nakaradnu fazu – nema dima bez vatre.

Iako se prevara može dogoditi u bilo koje doba godine, zanimljivo je da podaci Ešli Medison, kanadskog servisa za onlajn upoznavanje oženjenih osoba, pokazuju da je veća verovatnoća da će se to dogoditi oko Noći veštica. Muškarci koji će verovatno zalutati u vezi odlučiće da se oblače kao gusari, a žene koje su prevarene obično nose policijsku uniformu, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.