U trendu

Stručnjak za veze upozorava žene: Ovo je 5 znakova da gubite vreme sa muškarcem koji vas ne zaslužuje

Samozvani stručnjak za veze podelio je s ljudima pet znakova na koje žene treba da paze ako veruju da su sa muškarcem koji ih ne zaslužuje

Džejkob Lukas, stručnjak za veze i govor tela, objavio je video na svom Instagram nalogu početkom nedelje, razotkrivajući načine na koje muškarci uspevaju da izlaze sa ženama koje su po svemu bolje od njih.

„Previše ljudi pristaje na manje od minimalnog. Trebalo bi da budete samo sa nekim ko se trudi da se osećate voljenim i srećnim“, rekao je Lukas za Njujork Post kada je upitan o svom viralnom videu.

„Ne zadovoljavajte se prosekom i znajte da ako se vaš partner ne trudi u vezi, onda zaslužujete mnogo bolje od njega“, dodao je on.

Prvi znak da možete naći boljeg muškarca od onog s kojim ste sad je ako vas on ne izvodi nigde, tvrdi Lukas.

„Koja je svrha biti u vezi ako nigde ne izlazite zajedno?“ upitao je Lukas retorički u svom videu.

Drugi znak da ste sa momkom ispod vašeg nivoa odnosi se na njegovu higijenu i izgled.

Ako se on manje trudi oko svog fizičkog izgleda nego vi, više je nego verovatno da ste spustili standarde kada ste odlučili da uđete u vezu s njim.

„Oblačite se lepo za njega i nosite odeću za koju mislite da će mu se dopasti, ali on ne čini isto za vas“, rekao je Lukas, objašnjavajući ovaj znak.

Treće upozorenje da ste izabrali pogrešnog muškarca je da vi podržavate njegove ciljeve i snove više nego on vaše.

„Vi ste njegova najveća navijačica, ali on vam ne uzvraća istom merom“, otkrio je guru za veze, rekavši da je možda vreme da preispitate odnos sa svojim dragim.

Još jedan znak da vas vaš muškarac uzima zdravo za gotovo i da ne bi trebalo da bude dugoročna opcija je da on komunicira sa vama samo kada želi nešto od vas.

„On ne razgovara sa vama jer mu je stalo do vas i zanima ga šta imate da kaže, već samo da bi dobio nešto od vas“, rekao je Lukas.

Peti i poslednji znak da je vreme da pronađete sreću na drugom mestu je ako vaš partner „nije 100 posto odan vama, a vi jeste njemu“.

Lukas često deli savete o zabavljanju na svojim profilima na društvenim mrežama, a prošle godine je objasnio šta je minimum koji bi trebalo da prihvatite od svog momka, a tiče se njegovog ponašanja.

Rekao je da bi muškarci trebalo uzvraćaju SMS-ove i telefonske pozive, da izlaze s devojkom bar jednom nedeljno, da joj daju podršku i redovno pokazuju svoju naklonost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar