U trendu

Studija pokazala: Ovo su četiri reči koje ljude najviše „pale“ u krevetu

Pored dodira, nežnih poljubaca i maženja po erogenim zonama, ljude u krevetu i prave seksualne reči mogu dovesti do ludila.

Jedno novo istraživanje koje je dokazao EdenFantasys.com pokazalo je da je definitivno najpoželjnije u krevetu – čuti ove četiri reči, piše LadBible.

“Sviđa mi se to”, pokazalo se kao nešto što ljude najviše pali u krevetu. 76 posto od 2000 ispitanika reklo je da u krevetu najviše voli da čuje takvo verbalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te reči definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mestu. Od toga ih jedino više napaljuju poljupci u vrat.

Osim toga, grickanje uva i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 posto ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke.

Muškarce i žene padaju na različite stvari

Međutim, istraživanje je pokazalo i da različite stvari pale muškarce i žene. Pokazalo se da muškarci više vole da zadovoljavaju oralno žene, nego obrnuto. 76 posto muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56 posto žena. Čak 23 posto žena je reklo da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera. Nisu se složili ni oko analnog seksa. 52 posto muškaraca pali pomisao na analni seks, za razliku od samo 19 posto žena. 57 posto žena analni seks smatra totalnim turn offom.

Žene pak više od muškaraca vole da ih se zadirkuje tokom seksa. Otkrilo se i da je najveći turn on, što se neseksualnih faktora tiče, dobar miris. Sledeće je među neseksualnim faktorima maženje u krevetu. Studija je pokazala i da je 37. godina života godina kad ljudi isprobavaju najviše toga u krevetu, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar