U trendu

Sumnjate da on još uvek pati za bivšom: Ovih sedam znakova ga otkrivaju

Biti zaljubljen u nekoga ko svoju prošlost nije ostavio iza sebe definitivno je jedna od težih stvari u ozbiljnoj vezi. Nekada ljudi u novu vezu uđu pre nego što „izleče slomljeno srce“ pa sebi dodatno zakomplikuju ljubavni život.

Postoje znakovi koji će otkriti da vašem partneru nedostaje bivša devojka.

Fotografije i pokloni

Ako vaš partner još uvek ima fotografije bivše devojke na telefonu i čuva poklone koje je dobio od nje, to će verovatno kod vas proizvesti sumnju. U tom slučaju treba obaviti iskren razgovor sa njim o tome i razjasniti situaciju.

Poređenja

Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja o njihovoj prošlosti, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari s onim što je predstavljala ta devojka je razlog za brigu. To se može dogoditi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to se može smatrati alarmom na koji trebate obratiti pažnju.

Izlasci na ista mesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio s bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava da sledi neki obrazac ponašanja i da oživi stara sećanja.

Prijateljstvo s bivšom devojkom

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima s bivšom devojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost i više ne gaji osećanja prema njoj. Međutim, ako on traži načine da ostane u kontaktu s njim, to može biti pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Porodica bivše devojke

Nema ništa loše biti pristojan prema članovima bivše partnerke, ali nakon raskida nije normalno nastaviti da budete deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu ili da pokušava da bude aktivno umešan u njihov život iz nekog razloga.

Društvene mreže i krug prijatelja

Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše devojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.

Neiskren razgovor

Kada dođe trenutak da odlučite da razgovarate o onom što vas zabrinjava, vaš partner može da pokuša da promeni temu kako bi vas „ućutkao“. U tom slučaju je jasno da nije spreman na otvoren razgovor o bivšoj devojci i da nešto krije, a to je ogromna prepreka uspešnoj vezi.

(Klix.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.