Super kao ljubavnica, ali ne i kao supruga

Kod nekih muškaraca prilično je problematično viđenje žene, u smislu da ona može da im bude super kao ljubavnica, ili odlična kao njihova supruga i kao majka njihove dece, ali nikako ne može da bude sve to. To onda dovodi do priličnih problema u vezi, između ostalog i do neverstva.
S jedne strane, on nema ništa protiv toga da je ona iskusna u seksu, da zna sve i svašta, da je vrlo slobodoumna i da na svašta pristaje kad je u krevetu s njim. Zašto bi mu to smetalo? Taman i on tako može da istražuje i da uživa. Međutim, on takvu ženu ne može da zamisli kao suprugu, zgrozila bi ga ideja da takva žena vodi njegovu decu u obdanište. A opet, ne pada mu na pamet ideja da, ako nije dobro da majka njegove dece bude seksualno slobodoumna, onda valjda nije dobro da to bude ni otac njegove dece. Majka treba da bude nekakva svetica, a za oca je u redu da švrlja sa strane? Ili, možda, baš i nije u redu, ali on ne može da se suzdrži, takav je?
Ovde je problematično viđenje seksa i, naročito, ženinog uživanja u seksu kao nečeg prljavog. Potpuno se ispušta iz vida to da žena i te kako može da bude sklona eksperimentisanju u krevetu i raznim igricama te vrste i da istovremeno bude veoma brižna i požrtvovana majka – a zaista nije verovatno da bi majci koja decu vodi u obdanište, inače veoma slobodnoj u krevetu, palo na pamet da u obdaništu uradi nešto nepristojno.
Ne kažemo, ima žena koje su slobodoumne u krevetu i koje se ne bi baš pokazale kao majke, jer za majčinstvo još uvek nisu spremne. Ali, isto tako, ima i žena koje u krevetu uopšte nisu slobodoumne, a koje se takođe ne bi baš pokazale kao majke. Da li je žena slobodna u krevetu ili ne nema nikakve veze s tim kakva će ona biti kao majka, osim što je verovatnije da će žena koja ume da uživa u vođenju ljubavi umeti da uživa i u majčinstvu, prosto jer je osoba koja ume da uživa, i ta njena radost i uživanje preneće se i na decu.
Uživajte u ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi. I prihvatite da ta vrsta uživanja, dokle god time nikog ne povređujete (prevarom, na primer), nije ništa prljavo, niti one koji umeju da uživaju čini lošim roditeljima, bilo da se radi o muškarcima ili ženama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.