U trendu

Suviše savršeno da bi bilo istinito?

Sigurno ste čuli za opis po kome je nešto suviše dobro da bi bilo istinito ili da bi trajalo. Tako se nekada učini i da je osoba koju ste upoznali suviše savršena – da jednostavno ne može biti stvarna.
Nekada davno, imali ste neku neodređenu predstavu kako želite da izgleda, ponaša se, kakve stavove da ima vaš savršeni partner ili savršena partnerka. S vremenom se ta predstava iskristalisala – a onda se desi da sretnete osobu koja je baš takva kakvu ste zamišljali. To nije sve: ta osoba se oduševi vama koliko i vi njom.
U nekim slučajevima takva veza počne super i još bolje se razvija. A opet, desi se i da krene super – a onda vas uhvati strah. Da li je moguće da je to stvarno? Da li je moguće da postoji baš takva osoba kakvu ste toliko dugo zamišljali i priželjkivali? I da još, tako savršena i divna i predivna, hoće baš vas? Želite da uživate u vezi, zaista to želite, ali vas istovremeno muče navedeni strahovi.
Pa, odmah da vam kažemo: jeste, moguće je. Moguće je da postoji takva osoba. I, baš kao što je ta osoba ispunjenje svih vaših snova, moguće je i da ste vi ispunjenje njenih. Moguće je i da vam predstoji duga, lepa veza s tom savršenom osobom, veza u kojoj ćete biti izuzetno srećni.
Zato, ako se nađete u opisanoj situaciji, dajte sve od sebe da ne lupate glavu strahovima i izmišljenim problemima. Pošto ste s pravom, živom osobom od krvi i mesa, neizbežno je da bar povremeno iskrsne i neki problem – nadamo se, neki koji ćete zajedno uspeti da rešite. A dok se to ne desi, pokušajte da se opustite i da uživate u divnoj vezi s još divnijom osobom. Na kraju krajeva, ne dešava se svaki dan da sretnete osobu svojih snova i da je ona uz to i slobodna i da želi baš vas. Ne kvarite sebi vezu konstantnim strahovima, nego uživajte i budite srećni!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.