U trendu

Svaka dobra ljubavnica ima ove 4 osobine! Da li se prepoznajete?

Da biste bili dobra ljubavnica, potrebne su vam neke suptilnije veštine koje možda već i posedujete, a toga niste ni svesni. Nije bitno koliko poza znate, niti da li u svakom trenutku znate potrebe vašeg partnera….Ne, nešto drugo je u pitanju. Zapravo, to su ove 4 osobine:

Bez osuđivanja

Bilo da je reč o partnerovim preferencijama ili vašim sopstvenim željama, otvorenost prema različitim žudnjama i onome što pali i vas i partnera je važna stavka. Ne osuđujte, možda otkrijete neke zanimljivosti koje vam prijaju, a da toga niste ni bili svesni.

Česta razmišljanja o seksu

Obratite pažnju na ono što vas uzbuđuje tokom dana, obratite pažnju na vaše senzualne misli. Obratite pažnju na trenutke u kojima se osećate seksi. Libido i mozak su povezani. Takođe, obratite pažnju i na to šta se događa u vašem mozgu tokom orgazma.

Tuđe potrebe ispred sopstvenih (ali samo ponekad)

Niko ne tvrdi da tako treba da bude stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred sopstvenih kad je seks u pitanju. Seksi je ako se ponekad koncentrišete na partnera i njegov užitak samo zbog njegovog zadovoljstva. Iznenadite ga ujutro nakon buđenja. Ponašajte se prema partneru kako biste htelii da se on ponaša prema vama.

Spontanost je poželjna

Jedna od stvari koje muškarce najviše pali su iznenađenja i spontanost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.