U trendu

Svaka žena tajno se nada ovim situacijama u seksu, a nikad neće to priznati

Seks ne bi smeo da se završi samo muškim orgazmom naročito ako ga žena još nije doživela. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon svog orgazma, pobrinite se da je unapred zbrinuta.

Evo kojih 20 stvari skoro svaka žena želi ili ne želi da doživi u krevetu od svog partnera dok se prepušta strastima.

1. Muzika koja diže raspoloženje
Mnogim ženama muzika podigne raspoloženje, naročito za vreme predigre ili tokom seksa. Birajte nešto senzualno i ritmično, a balade i žalopojke preskočite.

2. Bez pritiska
Požurivanje ili forsiranje u krevetu ženama je poput hladnog tuša, a i muškarcima.

– Čak i suptilni pritisak poput pitanja ‘Jesi li blizu? ili Hoćeš li’ mogu je totalno isključiti – kaže Renée Hiliard, ekspertkinja za seks i veze.

3. Čekanje
Kao što smo već gore zaključili bilo bi dobro izbeći bilo kakvu vrstu forsiranja. Uključujući i tempo. To znači da ne morate odmah u krevetu divljati poput životinje. Budite nežni i idite polako. Žena će vas sama zamoliti kada želi nešto ‘divlje’.

– Eksperimentišite s različitim brzinama i dodirima. Masirajte je, dodirujte, češkajte. Brže će se opustiti – savetuje seks ekspertkinja.

4. Korišćenje igračaka
Igračke su izvrsne za promenu stvari, za maštanje i pružanje dodatne stimulacije.

5. Vreme i pažnja
Tokom seksa posvetite pažnju partnerki. Ženama je zaista potrebno 10 do 20 minuta da dosegnu orgazam, tako da strpljiv partner pomaže da dožive seksualno ispunjenje.

6. Nesebičnost
– Žene žele partnera koji stavlja njene potrebe i zadovoljstvo na prvo mesto – kaže ekspertkinja za izlaske Jaida Pervis i dodaje da je sjajna stvar imati nesebičnog partnera jer će želeti da vam uzvrati zadovoljstvo pa je to win-win situacija.

7. Siguran prostor bez presude
– Seks nije uvek savršen pa se tako mogu dogoditi neočekivani grčevi, menstruacija, bolovi i slično – kaže klinički seksolog Kain Džojland.

Sve te nabrojene stvari su prilično česte i mogu biti neprijatne, ali žene žele da se osete sigurno tokom seksa i da znaju je sve što se dogodi u redu.

8. Raznolikost
Niko ne želi da celu noć vodi ljubav u jednom položaju. Novost je ono što uzbuđuje mozak, bilo da se radi o novom seksualnom položaju, igrački ili odeći. Tiomi Morgan, sertifikovani seksolog, predlaže igranje više igara, eksperimentiranje s različitim polnim položajima, polne odnose na različitim mestima u kući ili upotrebu igračke.

9. Obostrano oralno zadovoljstvo
Muškarci obožavaju kada žena zna da ih oralno zadovolji, ali budite sigurni da je isto i kod žena. Strastveni entuzijazam kada ženi pružate oralni seks nikada nikoga nije povredio.

– Pitajte je više puta oseća li se dobro i možete li šta da uradite da to bude još bolje. Ako ne znate šta radite, naučite – kaže Hiliard.

10. Maženje
Ponekad žena želi da je zagrlite i tako spavate, a ponekad možda to i ne želi. Iako se ove preferencije mogu razlikovati ne samo od osobe do osobe, već i od situacije, najbolje je da se obratite svom partneru i pitate ga kako se trenutno oseća i za šta je raspoložen.

11. Otvoreni um
Možda želite da uključite igračke u vaš krevet ili želite da isprobate novu pozu. Bitno je da o svemu pričate sa svojim partnerom.

12. Vokalni entuzijazam
Ne postoji ništa lepše od partnera kojem je jednostavno stalo biti s vama i ne može prestati da vam govori koliko ste predivni i koliko ga uzbuđujete. Recite uvek ono što osećate.

13. Zaštita
Budite spremni na seks sa zaštitom, osim ako se prethodno ne dogovorite drugačije.

14. Orgazam
Seks ne bi smeo da završi samo muškim orgazmom pogotovo ako ga žena još nije doživela. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon svog orgazma, pobrinite se da je unapred zbrinuta.

15. Komunikacija
Jedna od bitnijih stvari u vezi i u krevetu. Bez komunikacije nema ničega.

16. Čist krevet
Stvarno je teško prepustiti se uživanju ako vidite da je posteljina prljava. Ne zaboravite, ovo je vrlo važna stavka.

17. Ponudite joj punjač
Ako će nakon seksa prespavati kod vas, pitajte je treba li joj punjač za telefon. Ipak danas ne možemo živeti bez njega.

18. Predigra
Nikako ne zaboravite na predigru i odvojite vremena za nju. Budite pažljivi i nežni i nemojte je preskakati.

19. Skinite čarape
Molimo vas, skinite čarape pre seksa. Jednostavno je čudno videti nekoga potpuno golog s čarapama na nogama. Osim toga, tada žene vole da razmišljaju: ‘Možda mu smrde noge’, ‘Možda ima ružna stopala’ i slično.

20. Realna očekivanja
Nemojte očekivati porno seks jer seks u stvarnom životu baš i nije takav, piše Cosmopolitan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.