U trendu

Sve piše na licu: Osobe sa ovom bojom očiju obožavaju maratonski seks

Crte lica otkrivaju kakav je neko u seksu

Britanska spisateljica Trejsi Koks (Tracy Cox) oslanjajući se na tehnike koje Kinezi koriste već hiljadama godina, napisala je malo uputstvo kako da na osnovu nečijih crta lica ocenite kakav je u krevetu.

Verovali ili ne, podočnjaci mnogo govore o nečijem seksualnom apetitu.

Osobe koje imaju debele i velike podočnjake često razmišljaju o seksu i imaju vrlo snažan libido, a one s tanjim su još nezasitiji po tom pitanju.

Kad smo već kod očiju, tamne oči imaju strastvene osobe koje obožavaju dugotrajan seks pun užitka, teško se otvaraju, no kad vam to uspe, čeka vas pravi dinamit u krevetu.

Svetle oči imaju manje zahtevne osobe koje je lakše zadovoljiti, ali kako su stalno u potrazi za novim izazovima nisu baš preterano verni.

Pune usne imaju senzualne osobe, a ako još uz to imaju i velika usta, radi se o potentnim osobama koje obožavaju da zadovolje partnera

Guste i debele obrve odmah će vam reći da se radi o osobi koja je vrlo seksualna i voli da eksperimentiše, što uključuje i neverstvo, dok oni sa retkim obrvama i nisu baš zainteresovani za seks.

Ravan ili blago grbav nos imaju osobe koje obožavaju seks u ogromnim količinama i znaju sve u krevetu, dok oni sa prćastim nosem očekuju da seks bude romantičan, s tradicionalnim pozama i bez eksperimenata.

Za kraj, pune usne imaju senzualne osobe, a ako još uz to imaju i velika usta, radi se o potentnim osobama koje obožavaju da zadovolje partnera. S druge strane, osobe s tankim usnama su verne i odane.

Posmatrajte malo ljude oko sebe, možda će vas neko prijatno iznenaditi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar