U trendu

Sve pršti: 9 znakova da između vas postoji jaka hemija

Kada se između dvoje ljudi pojavi jaka hemija, nju nije lako sakriti. Iako se možda obe strane trude da prikriju osećanja, romantične varnice se osećaju u vazduhu. Ili, znate da vas on privlači, ali kako da otkrijete da li vi privlačite njega. Evo koji signali pokazuju da između vas i neke osobe postoji jaka hemija:

1. Želite da se pogledate u oči – Kontakt očima, posebno produženi kontakt, prvi je znak interesovanja za osobu. U očima druge osobe vidi se nešto posebno toplo i blisko.

2. Slučajan dodir – To ne mora da bude erotski dodir. To može biti lagani dodir na ramenu, kolenu, ruci ili kosi. Kada se ruke slučajno dodirnu, a u vama se probude žmarci i varnice.

3. Vaša tela su usmerena jedno prema drugom – Na zabavi možete stajati u različitim uglovima i razgovarati sa različitim ljudima, ali u isto vreme pokušavate da zauzmete takav položaj da možete jedno drugo da vidite.

4. Dok pričate, naginjete se da biste se približili jedno drugom – Postoji želja da se ova prisnost produbi, da se još više zbližimo, da se zatvorimo od drugih i stvorimo svoj poseban prostor.

5. Flertujete čak i tokom ozbiljnog razgovora – Ako se bilo koji razgovor svodi na flert, ovo je početak seksualne hemije. Flert razgovor može trajati večno, jer ova igra donosi neverovatno zadovoljstvo.

6. Zajedno se smejete – Smeh i flert su često povezani – predstavljaju pozitivne reakcije na ono što se dešava. Sve što čovek vučen kao magnet kaže deluje veselo, zanimljivo, vredno pažnje.

7. Zadirkujete jedno drugo – Ako se ponašate kao osnovci, očito nešto počinje između vas. Ponekad flert može da počne iznenadnim igricama, zadirkivanja, smišljanjem smešnih nadimaka…

8. Ne primećujete nikoga u blizini – Možda oko vas ima kolega, prolaznika, putnika, ali vam se ipak čini da ste samo vas dvoje na celom svetu.

9. Uživate zajedno u tišini – Prija vam čak i da ćutite kada ste zajedno.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar