Sve što niste znali o „kuguarkama“ (1)

„Kuguar“ je naziv za damu od četrdesetak godina koja izlazi sa 15-20 godina mlađim muškarcem. Tipičan primer bio bi poznati par Demi Mur – Ešton Kučer.

Foto: RondellMelling/Pixabay.com

Foto: RondellMelling/Pixabay.com

„Kuguara“ opisuju kao snažnu, seksi ženu „u izvesnim godinama“, koja ne pokušava da se uda niti da dobije decu (nije isključeno da decu već ima), koja nalazi veliko zadovoljstvo u tome da se „poigra“ s „muškom mladunčadi“. Da ne bude zabune, pod „muška mladunčad“ ne mislimo na decu, već na punoletne muškarce od, okvirno, 20-25 godina, a i to „poigravanje“ najčešće ne bude nešto za jednu noć, već duža veza u kojoj oboje uživaju.

Biti „kuguar“ ima i dobrih i loših strana. Nekad se s neodobravanjem gleda na takve žene i takve veze, iako iste osobe koje prigovaraju ne bi imale primedbe da se radi o starijem muškarcu i mladoj ženi. Nekada se ovakve veze okončaju kad dama shvati da joj je nečije životno iskustvo ipak važnije od lepo izvajanih trbušnjaka, mada, s druge strane, ovakve veze nekada opstanu i kad prođe njena fascinacija njegovim mladim telom i njegova fascinacija njenim iskustvom, i oboje shvate da se kao ličnosti jako lepo slažu i da stvarno uživaju zajedno.

Svakako, biti „kuguar“ nije za svaku ženu, to jest, nije za one koje pogađaju priče sa strane, jer i dalje postoji stereotip starije žene koja izlazi s mlađim muškarcem kao patetične, usamljene osobe koja se dosađuje. A ne radi se o tome, već o ženama koje ne prihvataju stereotip da je za njih sve gotovo jednom kad napune četrdesetu, da im je vreme da polako počnu da čekaju unučiće i pletu im džempere i rukavice – 40-godišnjakinje mogu da budu i te kako privlačne, i fizički i duhovno.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Gaga N

    Neću da pletem džempere. Ako sam slobodna, želim da živim. Demi Mur – 5+ za njen život.

Ostavite komentar