U trendu

Sve što niste znali o „kuguarkama“ (1)

„Kuguar“ je naziv za damu od četrdesetak godina koja izlazi sa 15-20 godina mlađim muškarcem. Tipičan primer bio bi poznati par Demi Mur – Ešton Kučer.

„Kuguara“ opisuju kao snažnu, seksi ženu „u izvesnim godinama“, koja ne pokušava da se uda niti da dobije decu (nije isključeno da decu već ima), koja nalazi veliko zadovoljstvo u tome da se „poigra“ s „muškom mladunčadi“. Da ne bude zabune, pod „muška mladunčad“ ne mislimo na decu, već na punoletne muškarce od, okvirno, 20-25 godina, a i to „poigravanje“ najčešće ne bude nešto za jednu noć, već duža veza u kojoj oboje uživaju.

Biti „kuguar“ ima i dobrih i loših strana. Nekad se s neodobravanjem gleda na takve žene i takve veze, iako iste osobe koje prigovaraju ne bi imale primedbe da se radi o starijem muškarcu i mladoj ženi. Nekada se ovakve veze okončaju kad dama shvati da joj je nečije životno iskustvo ipak važnije od lepo izvajanih trbušnjaka, mada, s druge strane, ovakve veze nekada opstanu i kad prođe njena fascinacija njegovim mladim telom i njegova fascinacija njenim iskustvom, i oboje shvate da se kao ličnosti jako lepo slažu i da stvarno uživaju zajedno.

Svakako, biti „kuguar“ nije za svaku ženu, to jest, nije za one koje pogađaju priče sa strane, jer i dalje postoji stereotip starije žene koja izlazi s mlađim muškarcem kao patetične, usamljene osobe koja se dosađuje. A ne radi se o tome, već o ženama koje ne prihvataju stereotip da je za njih sve gotovo jednom kad napune četrdesetu, da im je vreme da polako počnu da čekaju unučiće i pletu im džempere i rukavice – 40-godišnjakinje mogu da budu i te kako privlačne, i fizički i duhovno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)