Svesna je sebe i svojih mogućnosti: 5 stvari koje jaka žena nikada neće dozvoliti svom muškarcu

Ona nema problem da kaže šta joj smeta i da prekine lošu vezu

Ako se pitate šta alfa žene rade drugačije od drugih žena, odgovor je da su one heroine sopstvenih priča. One ne gube vreme na smicalice u vezi i na emocionalno nezrele i nedostupne muškarce.

Jake žene same prave svoju ljubavnu priču i utiču na to da li će biti srećne ili nesrećne, prenosi portal HackSpirit.

Pročitajte šta to jake žene nikada neće da dozvole svom muškarcu i saznajte da li ste i vi među njima:

1. Nejednakost

Jednakost nije neobična za 21. vek već okosnica zdrave veze. Upravo zato, jaka žena neće da zaboravi na svoje snove i da ograniči svoje ambicije i mogućnosti, da bi zadržala muškarca i uklopila se u tradicionalne rodne uloge. Ako je veza dobra i ravnopravna, obe osobe imaju slobodu da rastu, menjaju se i slede svoje strasti bez ograničenja a ako često udovoljavate drugima na svoju štetu vreme je da se zauzmete za sebe.

2. Nepoštovanje

Samopoštovanje je supermoć jake žene. Zato je nepoštovanje jedna od stvari koje nijedna žena ne treba da dozvoli u vezi. Radi se o prepoznavanju sopstvenih vrednosti i zahtevanju poštovanja u odnosima u kojima ste. Kada se snažna žena suoči sa nepoštovanjem, neretko će da odluči da se skloni iz takve situacije, radije nego da je toleriše.

3. Nedostatak ambicije

Snažna žena ne toleriše nedostatak ambicija kod svog partnera, i ne želi da vuče muškarca kroz život na svojoj grbači. U potrazi je za partnerom koji će zajedno sa njom da teži izgradnji dobrog života za oboje i da teži ka rastu i zajedničkom napretku. Ukoliko nije u stanju da brine o sebi, ona mu sigurno neće izigravati mamu.

4. Neiskrenost

Ne postoji ništa što jaka žena ceni više od iskrenosti u vezi. Pojedini muškarci su skloni lažima i poluistinama. Neke žene će pomisliti da tako njihov partner pokušava da ih zaštiti od nepotrebne brige. Ali, vremenom će da shvatite da je to obrazac ponašanja i očigledan nedostatak poštenja. Bez obzira koliko je istina gorka, kada se jaka žena suoči sa nepoštenjem, ona neće oklevati da razreši ovu situaciju, makar morala i da prekine vezu jer je uvek spremna za novi rast.

5. Negativnost

Negativnost može da naškodi vezi. Istina je da život nije med i mleko, ali stalni oblak negativnosti može da iscrpi energiju i sreću čak i najjačih duša. Snažna žena je fokusirana na dobre vibracije i rast. Ona zna važnost pozitivnog načina razmišljanja u postizanju svojih ciljeva i koliko je važno da pobedite životne izazove. Partner koji stalno razmišlja negativno, koji čašu uvek vidi kao polupraznu, može da ometa njen rast i unese nepotreban stres u vezu. A ona to ona neće dozvoliti.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.