Svi muškarci koji varaju imaju ovu osobinu, tvrde stručnjaci

Ubrzani ritam svakodnevnog života donosi i doista nepredvidive prilike za prevare, a postoji jedan pokazatelj koji mogućnost prevare stalnog partnera čini znatno verovatnijim – a to su primarno veći prihodi

Preljubnici zarađuju prosečno 52.000 funti godišnje (što je oko 4.755 evra mesečno) i verovatnije će aferu imati muškarac, otkrila je nova studija.

Prema podacima prikupljenim od strane IllicitEncounters.com, vodeće britanske veb stranice za pronalaženje partnera osobama u braku, broj bankara koji traže nedopuštenu ljubav na ovaj način povećan je za 8 posto u odnosu na prošlu godinu.

Njihovo istraživanje takođe je pokazalo da skoro polovina (45%) njihovih članova ima preljubničku vezu s nekim s kim sarađuju.

Veb stranica je sprovela niz anketa na 600 svojih članova i utvrdila da mali broj (jedan posto) zarađuje više od 1 milion funti godišnje.S obzirom na to koliko vremena ispitanici rade, istraživanje je pokazalo da 29 posto radi 60-satnu nedelju, 34 posto radi 40-satnu nedelju i iznenađujuće 20 posto radi do 80-sati nedeljno.

Prosečna zarada od 52.000 funti godišnje skoro je dvostruko veća od nacionalnog proseka od 27.000 funti.

Podaci prikupljeni ovim istraživanjem takođe su pokazali da je 60.000 njihovih članova iz finansijske branše, a 65 posto su muškarci.

„Uspešni ljudi su rođeni radoholičari“, objasnio je portparol stranice Kristijan Grant za britanski Independent.

„Žive svoje karijere, rade neverovatno dugo, a vrednost karijere nadmašuje sve ostalo. To znači da im je jako dragoceno vreme provedeno s voljenima.’

„Ali, oni su još uvek ljudi. Još uvek žele fizički odnos, ali kasni dolasci kući gde pronađeš svog partnera kako već spava nije idealan, pa sledi odnos s kolegom ili kolegenicom.“

„Odnosi su isključivo fizički“, dodao je Grant.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.