Taj seksi stariji muškarac

Partner se najčešće bira tako da vam po godinama bude sličan – možda malo stariji od vas, ali nekim damama će se desiti i da im se jako dopadne znatno stariji muškarac. Ovo nije veza kakvu bi samo zbog razlike u godinama trebalo izbegavati – možda ne potraje večno, ali neko vreme može biti sjajna.
Razume se, ovde ne mislimo na situaciju da ste vi maloletni, a on matorac koji voli klinke; podrazumevamo da ste barem punoletni, ako ne i nešto stariji od toga. I, šta su prednosti ovakve veze?

Od ovakvog muškarca često možete puno da naučite – ne mislimo samo na seks. Njegove godine pružaju mu dosta iskustva u različitim oblastima, pa tako možete poboljšati svoje obrazovanje, proširiti interesovanja, saznati štošta…

Pored toga, on ima dovoljno iskustva da bi znao kako da vas zavede, polako, bez žurbe, dok vi uživate u svakom trenutku – neće mu pasti na pamet da proba da vas odvuče u krevet nakon pljeskavice i piva. Neće ni zakasniti na sastanak jer se zaigrao na kompjuteru. Posle njega, neće vam pasti na pamet da prihvatite predigru koja traje 30 sekundi (osim u situacijama kada ste i vi raspoloženi za seks „na brzaka“). Nakon ovog šarmantnog, obrazovanog, iskusnog gospodina, pogled na svet i na muškarce će vam se promeniti, i uz njega ćete i vi postati zreliji. Da ne bude zabune, nije svaki stariji muškarac ovakav; govorimo o onom tipu muškarca kojima godine kao da dodaju na šarmu i koji su na greškama iz mladosti učili umesto da ih samo ponavljaju.

Naravno, pogađate šta je mogući problem s ovakvim muškarcem: njegove godine. Vi ste mladi, učite kako da se osećate dobro u sopstvenom telu i sopstvenom životu – a veći deo njegovog života je ipak iza njega. U ovom trenutku on se još uvek odlično drži, i dalje je na svoj način seksi, šarmantan je sigurno – ali kako će vam delovati kroz deset godina?

Nekada takva veza potraje sve dok vas smrt ne rastavi (bukvalno, njegova). Međutim, češće, neko vreme oboje jako uživate, a onda se razlika u godinama ispreči između vas. U svakom slučaju vam može biti lepo i zato uživajte dok traje – koliko god to bilo!

2 komentara
  1. Sonja Pravnić

    Najzad sam pročitala članak koji govori o osećanjima, a ne samo o tome da devojka u starijem muškarcu vidi oca ili još gore, da je on pun para pa se zato ona lepi za njega. Ne mislim da se to ne događa, ali verujte da to nije uvek slučaj. Ja sam bila u vezi sa muškarcem koji je bio stariji od mene 25 godina i uz njega sam se prvi put osećala divno, voljeno i posebno. Da se razumemo, ni ja pre njega nisam bila za takve veze, ali se takve stvari jednostavno dogode. Međutim, problem su billi roditelji, prijatelji i ja sam ga jednostavno oterala od sebe. Više se ne čujemo i ne viđamo, ali ne prođe dan da ne pomislim na njega. To su bili najlepši dani u mom životu. Od tada je prošlo tri godine, a ja i dalje nisam srećna.

  2. Veki Đukić

    Slažem se u potpunosti. Ne samo što sam puno naučila i što mi se u potpunosti promjenio pogled na svijet već su mi se tako pooštrili kriterijumi kada su u pitanju muškarci, da nisam sigurna da ću ikada više moći pronaći sreću sa nekim ko je mojih godina.

Napišite komentar