U trendu

Tražila je razvod od supruga, razlog RAZBESNEO mnoge

Razvodi su uvek bolni, ali ova žena je zaprepastila sve svojim razlogom da se rastane od muža.

Jedna žena iz Indije, zatražila je na sudu razvod nakon 18 meseci od supruga, zbog neverovatnih razloga. Ona je tvrdila da je on previše voli i da se nikada nije posvađao sa njom, što ona nikako ne može da prihvati, piše Magazin.novosti.

Sudu je objasnila da je on kuvao i čistio, kao i da joj je pomagao u kućnim poslavima: – Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi u obavljanju kućnih poslova. Kad god pogrešim, uvek mi oprosti. Htela sam da se svađam sa njim. Ne treba mi život u kome se suprug u svemu slaže sa mnom – rekla je ova nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni porotnici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtev koji su opisali kao neozbiljan i zamolili bračni par da sami reše svoje nesuglasice. Ipak, žena nije stala na ovome.

Nakon što je odbijen zahtev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog veća, ali su je i oni odbili da se mešaju u njen brak nakon što su saslušali prioču.

Sudeći prema lokalnim medijima, tuženi suprug rekao je kako misli da nije napravio ništa nenormalno, već je samo želeo da bude savršen muž.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.