U trendu

Tri najčešća izgovora koje žene koriste kako bi izbegle seks

Hteli mi to da priznamo ili ne, seks je vrlo važan deo svake veze, stoga i ne čudi kad je partner zbunjen ako druga strana odbija taj čin iskazivanja ljubavi.

Muškarci većinom jesu raspoloženi za seks pa se stvara utisak da žene globalno češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu.

Ekspertkinja za muško-ženske odnose Trejsi Koks malo se pozabavila najčešćim izgovorima i odgovorima koje žene koriste kada ne žele da imaju seks sa svojim partnerom.

Otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali je ponudila i neka rešenja kojim se to može promeniti.

1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako vas muči migrena. Ali ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovarati sa svojim partnerom.

2. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 posto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresovanosti za seks. Ako nemate vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemate vremena ni za seks, i to je nešto što radite za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete pred televizorom, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.

3. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kad vam se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. „Nije uopšte loše ni započeti dan sa seksom“, kaže Trejsi i tvrdi ako jednom probate taj način buđenja, alarm vam više neće trebati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)