U trendu

U ovoj zemlji žive najbolji ljubavnici na svetu, Srbije ne toj mapi – nema

Da li ste se ikada zapitali u kojoj zemlji žive najbolji ljubavnici na svetu? I sigurno verujete da bi trebalo da se nađemo u top 10. Mada, nas nema na mapi, a najviše poena je dobila nacija koja, barem po glasinama, ne slovi za strastvene i dobre ljubavnike.

Naime, verovali ili ne, Škoti su proglašeni najboljim ljubavnicima na svetu, nakon sprovedene ankete u kojoj su ljudi ocenjivali odnose koje su imali sa ljudima na putovanjima u druge zemlje.

Srbiju ili niko nije posećivao, ili nismo ostavili dobar domaćinski utisak.

Na drugom mestu našli su se Italijani, a prate ih Francuzi, Englezi, Španci i Amerikanci. U top deset još su se našli Portugalci, Irci, Šveđani i Velšani.

Istraživanje je sprovela osiguravajuća kuća Loveit Coverit, a učesnici ankete su odnose koje su imali na putovanjima u druge zemlje ocenjivali ocenama od jedan do deset, a oni koji su u top deset mesta su dobili ocene od sedam do deset.

Škoti kao najbolji ljubavnici dobili su 43 odsto glasova, Italijani 41, Francuzi 38 odsto, Englezi 37, Španci 35, Amerikanci 34, Portugalci 32, Irci 31 odsto, isto toliko i Šveđani, a Velšani 30 odsto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar