U trendu

„Udaranje čežnje“

Taktika iz naslova nekad se preporučivala damama kako bi jače privukle muškarca koji ih zanima. Danas je ta taktika najčešće kontraproduktivna, bar onda kad se radi o zaposlenim muškarcima, jer oni jednostavno nemaju ni vremena ni volje za takve igre.
O čemu se tu radi? Recimo, on joj ostavi poruku da mu se javi, a ona sačeka nekoliko dana pre nego što to i učini. Ne zato što je pretrpana obavezama i zato što ne može da izdvoji ni trideset sekundi za kratak poziv ili poruku, već zato da bi on čeznuo za njom, da bi još više želeo da je vidi i da bude s njom. I tako ne postupi samo nakon prvog njegovog poziva, već nastavi i nadalje tako da se ponaša.
Premda se nekada ova taktika preporučivala, smatralo se čak i neprivlačnim da dama smesta pokaže interesovanje, danas to više nije dobra ideja. Nekad takva igra funkcioniše među tinejdžerima, ili među onima koji baš i nemaju mnogo obaveza. Međutim, zaposlen muškarac koji uz to ima i još poneku obavezu nema kad da igra takve igre, niti je raspoložen za njih. Ukoliko se dama ponaša na opisan način, njemu to neće biti privlačno, već odbojno. Pomisliće da ga ona zavlači, ili da nije naročito zainteresovana za njega pa ga zove samo kad ne zna šta će od dosade, ili da je dovoljno besposlena da ima kad da igra takve igrice. I potražiće neku drugu.
Ne kažemo, možda i naiđete na muškarca koga će takva igra privući. Nije nemoguće da se i to desi, ljudi se razlikuju, kao i njihove sklonosti. Ali, znatno je verovatnije da ćete muškarca takvim ponašanjem odbiti – a ako već želite da ga odbijete od sebe, jednostavnije je otvoreno mu reći da niste zainteresovane ili se uopšte ne javljati na njegove pozive.
Postoje više načina da se privuku muškarci, nije obavezno odabrati onaj koji je već neko vreme zastareo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.