U trendu

Uradite ovo partneru tokom seksa i poslaćete ga na „sedmo nebo“, vrhunac će se podići na još viši nivo

Mislite li da ste svom partneru pružili baš sve kada je u pitanju seks? Razmislite još jednom.

Donosimo 5 skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac.

1. Grebanje i erotski ugrizi

Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osećate tokom seksa i upotrebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovešće ga do vrhunca, ali pripazite da ne preterate.

2. Seks iznenađenja

Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerka preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojime ni jedan muškarac ne može da odoli.

3. Milovanje svog tela

Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje telo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje telo i kosu.

4. Zvukovi zadovoljstva

Ništa ne može da nadmaši strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu šta osećate. Osetite li potrebu da izgovorite i nekoliko ‘prljavih’ reči i opišite mu šta želite od njega.

5. Igra jezikom

Jezik može da bude vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može da odoli. Poigrajte se nežnim poljupcima na predelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i dovedite ga do neslućenog vrhunca, prenosi Glossy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.