U trendu

Uživaćete u seksu još više ako prestanete da radite ovo

Da li vam se dešavalo da zapostavite sebe zbog „potreba“ partnera? Stručnjaci imaju mišljenje o tome…

„Desilo se to da smo prešli sa kulture seksualnog ‘uzimanja’ na kulturu ‘davalaca’ kada je u pitanju seks“, kaže američka seksološkinja, dr Džes O’Rajli i ističe da je danas „seksualva veština na ceni“, pa čak i kada je i na na uštrb ličnog zadovoljstva.

„‘Davanje’ je sjajno, ali kada je reč o seksu, ono može da umanji lični užitak u vođenju ljubavi“.

Drugim rečima, toliko brinemo o tome da uverimo naše partnere da se „dobro provodimo“, da sami sebi ne pružamo priliku da se prepustimo čulima.

Jednostavno rečeno, ono što treba da uradite jeste da BUDETE MALO SEBIČNI!

Najlakši način da promenite rutinu jeste da, „uživate u zadovoljstvu bez izvinjenja“, prenose mediji mišljenje stručnjaka.

Ako vaš partner čini nešto „dobro“ u krevetu, nešto što vam pruža zadovoljstvo, dozvolite sebi da uživate u tom osećaju bez brige o tome kako se on oseća, tačnije da li su i njegove potrebe jednako zadovoljene.

„Dozvolite sebi da budete sebični s vremena na vreme, tako da možete u potpunosti da se prepustite strastima, bez razmišljanja da li ste se i vi ‘pokazali dobro’ u krevetu“, kaže dr Rajli.

Naravno da to ne znači da bi trebalo u potpunosti da zanemarite partnera i ignorišete njegove želje.

„Ali, ako se prepustite i zaista uživate u trenutku, bez mnogo razmišljanja o tome kako se oseća vaša druga polovina, seks će biti bolji i za vas i za partnera“, veruju stručnjaci

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar