U trendu

Varate se ako mislite da je udatu ženu teško odvući u krevet: Evo kako da je osvojite u samo tri koraka

Vodič za švalere u nekoliko koraka

Muškarac koji želi da zavede udatu ženu treba da preduzme sledeća tri koraka. Tako ćete je ubediti da ste vi taj koji će ispuniti sve njene želje.

Prvi korak – zadirkivanje

Za početak treba stvoriti privlačnost. Aluzije na seks su najbolji način, jer na kraju krajeva oko toga će se sve vrteti. Ali, morate to činiti jako pažljivo. Nemojte biti direktni, vulgarni ili perverzni. Biće joj drago da je neko zainteresovan za nju i počeće da razmišlja na tu stranu.

Samo je treba podstaći da o vama razmišlja kao o nekome s kim bi mogla da ima seks. Sami izaberite način na koji ćete je zadirkivati, da li rešavanjem psiho-testa ili astrološkim tumačenjem seksualnih fantazija…

Drugi korak – učinite da se oseća lepom

Većina udatih žena ne oseća se privlačnim – jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima zdravo za gotovo i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Takođe, verovatno je veoma samokritična u vezi sa svojim telom. Šarmirajte je jednostavnim komplimentima. Ali budite pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano „imaš prekrasne oči i super sise“. Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda „opako seksi u tim pantalonama“

Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladalačku kožu ili bilo šta što ima smisla. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj i da to izvedete pristojno, a opet dovoljno „prljavo“.

Treći korak – opustite je

Vi ne gubite ništa, ali ona rizikuje sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uverite je da ste diskretni.

Bilo da je to decidirano „Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kako bi nam bilo kad bismo…“

Pokažite joj da znate pravila preljube, kako bi razmišljala o vrelim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku, prenosi Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.