U trendu

Vaša kosa govori o vama

Puno je tekstova o tome koji vas detalj odaje na ovakav ili onakav način, tekstova koje očigledno ne treba preozbiljno shvatiti, već više kao neku zabavu (a možda se nešto čak i potrefi). I kosa je detalj koji može da kaže neke stvari o vama – ovog puta, damina najčešća frizura, koja odaje kakva je ona u spavaćoj sobi.
1. Skupljena u konjski rep. Često je uverenje da su dame koje na ovakav način nose kosu vrlo krute u spavaćoj sobi, hladne, nimalo strastvene, ili da su kao neiskusne devojčice. Međutim, vrlo često, one su veoma strastvene, i veoma hrabre u vođenju ljubavi, bez straha preuzimaju inicijativu, a ni eksperimentisanje ih ne plaši (ne znači da će prihvatiti da urade sve što nekome padne na pamet, samo da se neće bojati da isprobaju nešto novo). Otkud to? Ovakve dame se ne kriju iza svoje kose, već otkrivaju lice, što ukazuje na veliku dozu samopouzdanja.
2. Uvek doterana, čak i kod kuće. Dame čija je frizura uvek doterana kao da tek što su izašle iz frizerskog salona su osobe koje sve vole da drže pod kontrolom. Vole red i da je sve organizovano. Sklone su tome da redovno preuzmu vođstvo u spavaćoj sobi, to ih ispunjava većim zadovoljstvom nego da se samo prepuste.
3. Neuredna, "divlja" kosa. Da ne bude zabune, ne mislimo na masnu kosu (znak loše higijene ili poremećaja u radu lojnih žlezda), već na živu, nesputanu kosu koju njihove vlasnice i ne žele da "ukrote". Ovakve dame se odlično osećaju u sopstvenoj koži, opuštene su i ne oklevaju da se prepuste zadovoljstvu – a ni da preuzmu inicijativu onda kada su raspoložene za to.
4. Skupljena u pomalo neurednu punđu. Dame s punđom jako uživaju u muškoj pažnji. Podizanjem kose u ne prestrogu frizuru i pokazivanjem vrata – jednog od najseksualnijih delova tela – one signaliziraju da žele da budu primećene, da žele da flertuju, a neretko i da su slobodne. Vole dugu predigru, može i prethodno zagrevanje u toploj kupki (zajedničkoj, naravno), a ne bune se ni protiv prethodne večere uz neko lepo vino – kompletan ritual zavođenja, sve po redu.
Kao što smo rekli, ovaj tekst je namenjen zabavi, i nadamo se da ga niko neće shvatiti kao uvek važeće pravilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar