U trendu

Seks roboti počinju i da DIŠU! (foto)

Seks roboti koji mogu da „dišu“ pomoću robotske grudna duplje uskoro bi mogli da postanu realnost.

Kompanija Cloud Climax, britanski agent proizvođača AI-AITech, ističe da dolazi do velikih pomaka u razvoju kada je njihov premijum model Ema u pitanju.

Cilj je da se robot osposobi da pomera ruke i noge, kako bi mogao da hoda. Do tog momenta će, međutim, proći još neko vreme. Za sada, u nastojanju da robota učine što sličnijim čoveku, njegovi konstruktori žele da mu omoguće da „diše“ tokom vođenja ljubavi.

„Cloud Climax i AI-AITech rade na pokretima ruku, dok poslednji video kompanije DS Doll Robotics prikazuje pokrete nogu. S vremenom, Ema bi trebalo da može da pokreće ruke i da koristi pametnu ‘grudna duplje’ koja ‘diše’. Konačno, trebalo bi da koristi i noge i da hoda“, kaže Sem Vajt, menadžer Cloud Climax-a, firme koja zastupa i DS Doll Robotics.

Model Ema je ​​prva seks lutka sa mogućnošću korišćenja veštačke inteligencije. U prodaju je puštena ove godine, i to po ceni od 2.799 funti (oko 3.250 evra).

Proizvođač kupcima obećava „ljudsko iskustvo“, što znači da će robot moći da zapamti osobine korisnika, da vodi razgovor sa njim i da trepće. Kupcima se, takođe, nudi izbor od više različitih izgleda lica i tela Eme.

Za samo par godina, roboti bi mogli toliko da napreduju, da je sasvim moguće da će da ćemo teško moći da razlikujemo robota od čoveka, zaključuje britanski The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar