Više se uživa s iskusnim ljubavnikom?

Česte su priče o iskusnim ljubavnicima, pravim majstorima u krevetu, koji znaju milion i jedan način da vas seksualno zadovolje (ili već tako nešto). I česta je ideja da ćete s takvim uživati više nego s nekim neiskusnim – česta, ali ne sasvim tačna.

Tačno je da neko ko ima iskustva i ko je uz to otvoren za različite ideje, za istraživanje, ko je nežan, pažljiv, bitno mu je da pruži zadovoljstvo, a ne samo da zadovolji sebe (drugim rečima, ako je neko imao mnogo seksualnih odnosa, ali je uvek samo svoje zadovoljstvo gledao, to iskustvo koje ima ga uopšte ne čini dobrim ljubavnikom), tačno je da će neko takav, što se tehnike tiče, moći mnogo toga da pruži. Takva osoba bi mogla da bude veoma uspešna u otkrivanju onoga što vama, na fizičkom nivou, pruža zadovoljstvo, računajući i ono čega još uvek sami niste svesni. Sve je to super. Ipak, nije sve u tehnici.

Najjači seksualni organ je, zapravo, mozak. I najveće zadovoljstvo ide odatle. Uživaćete vi s nekim ko je iskusan ljubavnik, ne kažemo. U nekim slučajevima, uživaćete jako mnogo. Ali, ako ste jako zaljubljeni u neku osobu, ako ste „ludi“ za njom, s tom osobom ćete, makar bila i prilično neiskusna, neretko uživati više nego s onom najiskusnijom. I to, verovali ili ne, čak i na fizičkom nivou – a svakako da ćete na emotivnom nivou uživati više s nekim u koga ste zaljubljeni nego s nekim za koga ste blago zainteresovani.

Za seksualno uživanje nije neophodno poznavanje mnogobrojnih tehnika, mada je, naravno, uputno barem koliko-toliko znati šta radite i šta je ono u čemu uživate vi, i u čemu uživa voljena osoba (to se može i naknadno naučiti).

Emocije su te koje donose najviše uživanja (i muškarci, ma kakve bile popularne priče, više uživaju sa ženama u koje su zaljubljeni ili koje vole) – a poznavanje različitih tehnika ne može da škodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.