U trendu

Za odličan seks potreban je samo jastuk: Ove četiri poze će vas oduševiti

Seks je sam po sebi jedna od najboljih metoda za rešavanje stresa, pa uvek tražimo nove načine da osvežimo svoje performanse u krevetu i načine kako da poboljšamo svoj seksualni život. A u to me bi i te kako mogao da nam pomogne jastuk.

Jastuk bi trebao biti obavezan rekvizit u seksu. Iako vam se čini možda nehigijenski jer na njega stavljate svoje lice, taj problem rešite kupovinom jastuka koji ćete koristiti samo za razmenjivanje nežnosti sa svojim partnerom, odnosno partnerkom.

Određene poze izazivaju posebno dobar osećaj, ali taj osećaj možete učiniti još boljim ako se u tim pozama koristite jastukom, prenosi Večernji list.

Duboka penetracija

Reč je o pozi u kojoj muškarac kleči na kolenima, a žena je ispred njega na leđima s nogama podignutim na njegovim prsima. Podmetnite jastuk ispod ženine zadnjice i penetracija će biti još dublja, a osećaj bolji. Za oboje.

Dolina vatre

Muškarac je u poluležećem položaju, a ispod leđa ima nekoliko jastuka na kojih se nasloni dok žena nad njim kleči na kolenima okrenuta zadnjicom prema njegovom licu. Osim što će on imati pogled iz snova i žena će jednako tako uživati u ovoj pozi.

Divlja poza

Muškarac leži na jednom boku s jastukom ispod njega, a žena vodoravno s nogama preko muškarca. Kada isprobate ovu pozu, postaće vam jedna od omiljenih.

Duboka pseća poza

Žena kleči na dva jastuka na krevetu okrenuta zadnjicom prema muškarcu dok on na stojećki penetrira. Pseća poza jedna je od omiljenih svima, ali sada će biti još omiljenija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)