Zabijte mu viljušku u leđa: Najgori seks saveti iz ženskih časopisa

Ženski časopisi ponekad imaju dobre savete za svoje čitateljke kako da budu što bolje u krevetu. Međutim, događa se da daju i neke veoma, veoma loše predloge i savete. Kao da smišljaju najapsurdnije stvari koje dvoje ljudi (ili jedna osoba) može iskusiti u krevetu i izazivaju čitateljke da ih isprobaju.

Neki su stvarno smešni, neki čak i opasni po život, a ovo su samo neki od najgorih seksi saveta.

Hranite jedno drugo sladoledom u krevetu  – u mraku! Nećete moći da vidite kada vam poslastica padne, što znači da ćete dosta vremena provesti ližući jedno drugo. Ovo deluje kao veoma mnogo nereda bez ikakvog razloga.

Kada vam se istroše baterije u vibratoru, iskoristite električnu četkicu ili telefon koji ste stavili na vibraciju. Ako poslušate ovaj savet, molimo vas da nikada nikome ne pozajmljujete svoj mobilni.

Snimite svoj glas na telefon kada sledeći put mastrubirate. Zatim mu pošaljite snimak usred dana, uz poruku: Hoćeš li da me čuješ kako ovo radim večeras? Ovo je sjajna ideja. Naročito ako vam dečko ili suprug radi, recimo, u kancelariji koja nema vrata i prozore.

Držite četku za kosu, nežnu maramu i bejzbol lopticu pored kreveta. Dok je on gore, lagano mu češkajte leđa i zadnjicu četkom, zatim pređite na milovanje maramom i prelaženje lopticom preko kože. Samo zato što je bejzbol najpopularniji sport za pravljenje seksualnih metafora, ne znači da morate da zaista držite ovaj rekvizit na stočiću i koristite ga dok vodite ljubav.

Grudi umočite u jestivu boju, pa slikajte njima po njegovom telu. Zatim svoj rad oližite. Čak i da vas uzbuđuju čudne stvari, ovo bi bilo veoma neprijatno.

Posolite malo bibera ispod njegovog nosa nekoliko trenutaka pre nego što doživi vrhunac. Kijanje može pružiti osećaj sličan orgazmu i intenzivirati dobar osećaj. Ovo je, doduše, bio predlog jedne čitateljke, ali ga je jedan časopis odštampao i predložio drugima da isprobaju kod kuće.

Njegove čarape stavite u mikrotalasnu na dvadesetak sekundi, a onda mu ih obucite. Sagoreće od želje za vama. To što nosi tople čarape neće naterati vašeg supruga da vodi ljubav sa vama. Nateraće da da poželi da zaspi pored kamina.

Viljušku nežno (ne previše duboko i snažno) zabijajte u različite delove njegovog tela – zadnjicu, grudi, butine… Vaš dečko nije piletina koja se peče u rerni da bi ga proveravali za koliko je gotov. Zašto morate da prinosite oštre objekte njegovom telu?

Pomešajte pivo i belance i namažite time partnerovo lice, kako bi mu hidrirali kožu i povećali elastičnost. A njemu možete reći da vaše usne ne mogu da odole njegovom licu sa ukusom piva. Ne postoji nikakav izgovor za ovako nešto. Nemojte ni pomišljati da uradite ovo dečku ili mužu. Nikako.

Zagrejte malo ulja za masažu i stavite ga u pipetu. Zatim njome ispisujte bezobrazne reči, oblike i tragove po njegovom telu – od vrata, preko ruku, niz leđa, zadnjicu sve to stopala. Kada bi neko doneo pipetu kojom se podmazuje ćuretina u spavaću sobu, druga strana bi pobegla glavom bez obzira.

Dok rukom masirate njegovu muškost, obavijte gumicu za kosu oko korena. Zategnutost gumice u kombinaciji sa vašim dodirom stvara neverovatan osećaj. Prosto je neverovatno koliko je ovaj predlog besmislen i bolan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.