U trendu

Zašto oženjeni muškarci švrljaju: Otkriveno 9 razloga zbog kojih trče drugoj ženi u zagrljaj

Stranica za pronalaženje vanbračnih odnosa, „Victoria Milan“ odlučila je da anketira 8.210 muškaraca iz SAD, Irske, Velike Britanije, Španije, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske.

Želeli su da otkriju kakve iritantne stvari kod partnerki ih motivišu da utehu potraže u naručju ljubavnice. Ovo su najčešći razlozi:

1. Često menja raspoloženje

Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo da to skrivamo ​​od ljudi u čijem se društvu ne osećamo prijatno. Na početku veze većina pokušava da ostane pozitivna i srećna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postane ozbiljnija i trajnija, tada „kočnica“ popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja.

2. Previše je ljubomorna

Čak 96 odsto muškaraca u anketi je reklo da nimalo ne voli takvo ponašanje. Stoga, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osete da ih partner već vara.

3. Priča prijateljicama o našoj intimi

Ovakvo ponašanje iritira 93 odsto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno – znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

4. Lako postane nervozna i živčana

I to je ono što muškarce vodi u preljubu jer dok su s ljubavnicama, napetosti te vrste nema, pa im je prijatnije ponekad da tako provode vreme. Njih 90 odsto se izjasnilo da im to jako smeta.

5. Nikad ne kaže šta želi

Prema istraživanju, 89 odsto muškaraca reklo je da im ovo jako smeta. Smatraju da žene ne bi trebale da očekuju ​​od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vreme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. Kod ljubavnice je verovatnije da će biti direktna jer imaju malo vremena da budu zajedno.

6. Pronalazi načine za izbegavanje seksa

Ovakvo ponašanje ljuti 88 odsto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početne požude i uzbuđenja zbog novog partnera, te se stvari usporavaju u spavaćoj sobi. Istina je, muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena, pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

7. Stalno želi osećaj sigurnosti

Čini se da mnogi muškarci ne žele da budu ti koji će partnerki konstantno podizati samopouzdanje oko izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 odsto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje neprijatno, prenosi yourtango.com.

8. Želi da podelimo porciju iz restorana

Čini se da je to loša odlika partnerke za muškarce u ovoj anketi jer je velikih 65 odsto njih reklo kako im je to strašno neprijatno. Žene koje žele da dele hranu uglavnom to čine kako bi se osećale bližim svom muškarcu. Neke možda to rade zbog finansijske uštede.

9. Postavlja previše pitanja

Da ih to jako iritira izjavilo je 65 odsto jačeg pola. Partnerke često znaju da postavljaju pitanja jer im je stalo do muškarca i žele da budu sigurne da je sve u redu. No oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav, već kao iritantno ponašanje.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar