U trendu

Zašto smo bivšima privlačniji nakon raskida

Situacije u kojima se, nakon nekog vremena, vaš bivši svojski pokušava vratiti u vaš život, veoma su česte. Ali postavlja se pitanje, zašto vas toliko želi nazad, čak i onda kada je on inicirao raskid?

Ovo iskustvo ne događa se samo vama, mnogi ljudi širom sveta prošli su barem jednom kroz tu situaciju. Odgovor na ovu situaciju krije se u vašem sjaju, kojim žene ubrzo nakon raskida zablistaju.

Većina se nakon raskida odluči na pozitivne promene i trudi se da ih se dosledno pridržava. Menjate sitnice u svom izgledu, fokusirate se na posao i društveni život, a naročito radite na poboljšanju svog karaktera!

Ovakve promene kod bivših partnera pale crveno svetlo uzbune i bude ljubomoru, pa čak i požudu! Oni odjednom počinju da se interesuju za vašu novu verziju i uporni su da se po svaku cenu vrate u vaš život.

Pripadnice lepšeg pola potvrđuju ovu teoriju, jer većina njih nakon raskida poboljša kvalitet svog života. Tada se žene osećaju lepše i sigurnije. Žene bi trebalo da unutrašnjem sjaju posvete pažnju i tokom veze, a poslednje što smeju dozvoliti je da im muškarac naruši harmoniju i oduzme sjaj i samopouzdanje!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.