U trendu

Zastrašujuća tetovaža

Dešava se da upoznate nekoga ko vam se zaista dopadne, počnete da izlazite s tom osobom, otkrijete da vam je prvi utisak bio tačan, i sve više i više uživate s njom. A onda, u jednom trenutku, vidite na toj osobi nešto što vas zbuni, možda vas i isprepada, recimo, prilično upadljivu i, bar za vas, zastrašujuću tetovažu. I ne znate šta da mislite.
Tetovaže ili neki drugi donedavno ne baš uobičajeni načini ukrašavanja tela imaju periode kada su popularni, a ima i perioda kada nisu toliko u modi. Da se radi o nečemu sitnom i bar u nekoj meri simpatičnog izgleda, ili samo sitnom, pa i da zanemarite celu stvar kao mladalački hir. Međutim, neku veliku tetovažu, naročito ako izgleda zastrašujuće, teško je zanemariti. Kad je ta osoba lakše obučena, tetovaža se vidi. I ne vidite je samo vi. Vide je i prolaznici, što i nije toliki problem; vide je i vaši prijatelji, nakon što im predstavite svog novog partnera ili partnerku; vide i vaši roditelji. Ako razmišljate o nečemu na duge staze, može vam pasti na pamet da je tetovaža nešto zanimljivo kad imate dvadeset-i-nešto i zabavljate se, ali šta jednom kad postanete roditelji? Kako bi vaša deca reagovala na to što njihov tata ili mama imaju veliku strašnu tetovažu? Na šta bi ta tetovaža ličila na ozbiljnom poslu ili na roditeljskom sastanku? I još jedno pitanje: ako je ta osoba bila u stanju da učini tako nešto (pomislite koliko to mora da je bolelo, i na svu onu pažnju koju neizostavno privuče, uvek i svuda gde je tetovaža iole vidljiva), za šta je još sposobna?
Ukratko, vaš problem bi bio taj što vam se ta osoba dopada, ali ste otkrili i jednu njenu stranu koja vas plaši, i ne znate kako da reagujete.
Dobro bi bilo otkriti zbog čega je voljena osoba to učinila. Da li želi da privuče pažnju? Da li je to bio nekakav mladalački bunt, inat nekome? Da li sad žali zbog toga, samo što je tetovažu te veličine vrlo teško ukloniti? Ako se radi o hirovitom ponašanju i osobi koja će sve da učini da privuče pažnju, pitanje je koliko je ona dobar izbor za dužu vezu, mada bi neko vreme s njom svakako moglo da bude veoma zabavno i zanimljivo.
S druge strane, postoje potpuno mirne i stabilne i zrele osobe koje jednostavno vole takav oblik umetnosti. Nije im do privlačenja pažnje. Ne teraju nikome inat. Takva tetovaža ima neko lično značenje za njih, nešto je što im je veoma bitno. I za ono što im je bitno u stanju su da istrpe i "čudne" poglede i nerazumevanje okoline. Takva osoba bi bila dobra za dužu vezu, mada ostaje pitanje kako bi je vaša porodica i prijatelji prihvatili. Ipak, ako tu osobu predstavite vama dragim osobama kao nekog ko vas čini srećnim, i ako ste vi u stanju da prevaziđete prvobitni šok i prihvatite da je ta divna osoba malo neobičnija nego što vam se isprva učinilo, trebalo bi da sve može da funkcioniše.
Ako ništa drugo, svakako vam neće biti dosadno s takvom osobom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.