U trendu

Zbog ova 3 razloga žene se odljubljuju, ali zbog jednog „ugase“ u sekundi

Iz tri razloga žene gube interesovanje u vezi, a zbog ovoga se odljubljuju u sekundi Čak i kada se čini da je ljubav večna, ona može da nestane u trenu ukoliko žena počne na određeni način da se oseća u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može da pređe. A ovo su tri najčešća razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

Nema poštovanja

Svaka žena želi da oseti i poštovanje u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, može početi da se oseća neželjeno i zamenljivo, što je siguran put ka raskidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nema intimnosti

Intima ne mora nužno da bude povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Nema radosti, drugima je zanimljivija

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako da uzdrma vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.