U trendu

Žene, ako se ovako oglasite tokom seksa, dovešćete ga trenutno do ludila!

Ako to do sad niste znale, za vreme seksa morale bi proizvoditi određene zvukove i glasove želite li povećati užitak sebi i svom partneru, savetuje Pamela Madsen, savetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i seksom. Kaže da se većina žena tokom seksa vodi pravilom – ‘tiho i brzo’, što je pogrešno. Ispuštanje glasova je nešto što magično deluje na osećaj zadovoljstva, prenosi 24sata.hr.

– Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli ‘njammmm’ pre nego što ste počeli jesti neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da jeste! Zato to i činimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz celo telo. Razmišljajte o zvuku kao o predelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše telo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja – kaže Pamela.

Ovo su još neki njeni saveti na tu temu:

Neka zvuk bude početak erotskog doživljaja
Eksperimentišite sa seksi zvukovima čak i pre nego što osetite uzbuđenje. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osećate seksi. Pokušajte od zvuka koji proizvodite napraviti da bude početak erotskog doživljaja, a ne samo nusproizvod. Pratite što se događa i kako se osećate.

Seks zvukovi partneru su vrlo seksi
Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tokom vođenja ljubavi. Pamela kaže: ‘Kladim se da uzbuđuju!’ Naime, takvi zvukovi mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer – seks zvukovi su seksi.

To je kao ‘om’ tokom meditacije
Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tela. To je nešto kao izgovarati ‘om’ tokom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo razmišljati. U seksu se sve svodi na osećaje pa stvaranje seksi zvukova pomaže da ostanete duže u trenutku erotske povezanosti.

Opustite se i dajte sebi oduška
Pokušajte stvarati seksi zvukove za vreme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako deluje na osećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte proizvoditi zvukove nalik onima kod orgazma i pre početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte oduška jer vas niko ne vidi niti čuje. To je istraživanje sveta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, prenosi Huffington Post.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar