U trendu

Žene brutalno iskrene: Ovo su im NAJGORE seks poze

Iznenađujuće istraživanje jednog američkog magazina otkriva…

Iako svi volimo da budemo intimni sa partnerom, istina je da nas često lože različite stvari. Neki vole da eksperimentišu a neki ne, jedni vole grublji seks dok drugima prija nežnost. Zato kao i cela veza i seks mora biti kompromis da bi obe strane bile zadovoljene.

Više od 1.200 čitateljki „Vumens Helt“ magazina ogovarale su na pitanja o najgorim seks pozama, odnosno onima u kojima najteže doživljavaju orgazam. Neke od ovih poza muškarcima su omiljene, a neke su vrlo uobičajene.

Seks otpozadi

Takozvani „dogi stajl“ ili seks otpozadi mnogi muškarci vole, ali dame koje su učestvovale u anketi kažu da im je odnos u toj pozi previše bolan. Razlog tome je duboka penetracija, a osim toga, kažu i da u ovoj pozi nema vaš intimnosti.

Žena odozgo

Iako je reč o veoma uobičajenoj pozi, žene je uglavnom ne vole, a razlog je jedan – nesigurnost. Većina žena u ovoj pozi razmišlja o tome kako izgleda njihovo telo u tom trenutku, što im ne dozvoljava da uživaju u odnosu i dožive vrhunac.

Obrnuta kaubojka

– Obrnuta kaubojka možda deluje seksi i avanturistički, ali kada parnter pokuša da uđe u partnerku, dolazi do poteškoća – kaže dr Džen Landa, autorka knjiga o ženskoj seksualnost.

Naime, u ovoj pozi glavni je problem zakrivljenost penisa koja se ne podudara sa uglom ženskog polnog organa, a ukoliko se muški polni organ savije prenisko, dolazi do bola i neprijatnosti za oboje.

Misionarska poza

Iako je misionarska pravi „klasik“ među pozama, žene u tom položaju teže doživljavaju vrhunac jer penis ne stimuliše pravo mesto. Ali, rešenje može biti jednostavno – dovoljno je da partnerka ispod zadnjice postavi manji jastuk, kako bi kukovi bili podignuti i penetracija dublja, a stimulacija bolja.

Poza 69

Dok se muškarci često uzbude i na sam pomen ove poze, ženama baš i nije omiljena. Kao razlog navode to što im je teško da dožive vrhunac dok se istovremeno trude da zadovolje partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)