U trendu

Žene dale svoj sud: 5 poza u seksu preziru, u njima ne uživaju ni najmanje

Svaka žena ima neku pozu koja joj ubija ili smanjuje želju za seksom i uživanje u njemu. Učesnice ove ankete rekle su svoj sud, ovih 5 poza nije dobilo prelaznu ocenu:

Obrnuta kaubojka

„Ova poza je loša iz nebrojeno mnogo razloga. Ne znam odakle prosto da počnem. Naša vagina nije čak ni napravljena da ide u tom smeru. Neki muškarci su očekivali da se u toj pozi posvetim i njihovim testisima, kao da već nemam dovoljno posla“, ispričala je Gaia.

Kaubojka

„To je jako dosadna poza! Ništa nema tu za mene, a u potpunosti me iscrpljuje. Kako da doživim orgazam kada sam mrtva umorna i znojim se sve vreme. Mom partneru je stalo do toga da ja budem zadovoljna pa retko kad praktikujemo ovu pozu“, ispričala je Dafne.

Lotus

„Nije ona ni tako loša i nekako je intimna. Ono što najviše mrzim kod nje je to što ne mogu da dobijem mnogo od ove poze i osećam da jedva mogu da se pomeram. Plus, moj partner bi da se ljubimo sve vreme, što ja ne mogu. Kako da se tako fokusiram na sebe“, razočarana je u ovu pozu Moli.

Misionarska poza

„Nisam neki fan jer imam utisak da ću biti spljeskana. Ne znam. Možda su momci sa kojima sam bila bili previše slabi u gornjem delu tela. Uvek se osećam kao da ne mogu da dišem i nije to za mene“, ispričala je Šejla.

Kašika

„Svaki put kada se nađem u ovoj pozi sa dečkom imam utisak kao da imamo po 80 godina. A to mi nije seksi. Ovu pozu treba da upražnjavamo kada se venčamo i kada budemo imali petoro dece o kojima ćemo brinuti. Nekako je to za lenje. Mi smo mladi i puni života, pa onda je bolje da praktikujemo dogi pozu“, rekla je Meri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)