Žene koje vole seks imaju najčešće ovih 5 nevidljivih navika, 1 nikad ne bi pretpostavili

Sposobnost žene da uživa u seksu zavisi od stavova koje ne možete da vidite.

Ovo je najčešćih pet (nevidljivih) navika žena koje vole seks.

1. Prihvataju svoja tela
Žene koje vole seks ne stide se svojih tela iako im linija, baš kao i većini nas, nije savršena. Ne insistiraju da se gase svetla, niti se skrivaju pod pokrivačem. Osećaj sopstvene privlačnosti nema veze s tim kolike su vam grudi i jesu li vam bokovi uski ili široki, ali ima veze s tim šta osećate prema svojim grudima i bokovima.

2. Jasno kažu šta žele
Sebičnost nije vrlina. Međutim, žene koje znaju da budu sebične u krevetu imaju daleko bolja seksualna iskustva. Žene koje vole seks razumeju svoje želje i znaju kako da ih zadovolje. One traže ono što žele. Žene koje vole seks kažu svojim partnerima šta žele – bez obzira koliko su dugo već s njima.

3. Znaju da kažu „ne“
Nijedna zdrava osoba ne želi da vodi ljubav 20 puta na dan. Koliko god uživali u seksu, ima dana i trenutaka kad nam nije do toga. Žene koje vole seks nisu spremne na kompromise kad je reč o užitku vođenja ljubavi. Stoga će odlučno reći „ne“, kad to žele.

4. Strastvene su u svemu
Žene koje uživaju u seksu uživaju u životu. Svaku lepu priliku koriste za uzbudljivo vođenje ljubavi, kupovinu nove haljine, dobru večeru, uspešno obavljen posao, novu pesmu…

5. Nisu krute
Seks nije samo za subotu uveče. Može biti ok i u četvrtak ujutru. „Misionarski položaj“ možda će biti zadovoljavajući neko vreme, ali i drugi položaji mogu da budu i te kako zanimljivi. Žene koje vole seks čuvaju se zapadanja u rutinu. Spremne su na eksperimentisanje, isprobavanje novih položaja, mesta i reči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.