U trendu

Žene ne trpe ove 4 stvari u seksu, smatraju stručnjaci

Ako vam tokom seksa smetaju neki potezi vašeg partnera, ne čekajte da se stvari promene same od sebe, vreme je za ozbiljan razgovor, misle stručnjaci. Ove stvari žene ne vole tokom seksa.

1. Spavač
Neko posle seksa voli da se grli i mazi, drugi zahrče, treći zapali cigaretu – mnogo je tipova post seksualnog ponašanja.

Ako ste vi skloni jednom tipu, a vaš partner potpuno drugačijem, nije čudno da možete biti povređeni. Nakon orgazma, muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina, postaju pospani. Ako mu se barem malo želite “osvetiti“, dozvolite mu da vas dovede do vrhunca, zahvalite mu i zahrčite snom pravednice!

2. Ponosan vlasnik
Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije baš preterano aktivan.

Mnogi muškarci su uvereni kako je njihova obdarenost put ka savršenom orgazmu, a njihove partnerke su te koje se prijateljicama na kafi hvale dobrim “ulovom“.

Da nije dovoljno samo gledati i diviti se, dokazale su brojne žene, koje tvrde kako je uistinu bitno da ih partner dovede do vrhunca, a preveliku obdarenost ne smatraju preterano privlačnom jer ih bol koju pritom znaju osetiti koči da dođu do svog velikog vrhunca.

Crveni karton se već lagano izvlači iz džepa.

3. Igrač bez zagrevanja
Gotovo svaki muškarac zna da je predigra i te kako važna. Onaj koji je ignoriše, pravi je egoista. Ako želite da promeni ovakvo ponašanje, učinite to što pre, sasecite stvar u korijenu.

Mnogi parovi prečesto zanemaruju predigru.

Naime, kada parovi tek stupaju u vezu, privlačnost je ogromna i često na samu pomisao da s nekim ko nam se sviđa završimo u krevetu može nas dovesti do ludila. Koliko žene toliko i muškarce.

Međutim, to može paliti prvih nekoliko puta, a kasnije nam je predigra potrebna upravo kako bi pobudila osetila, potaknula lubrikaciju i želju u nama, onakvu kakva je bila kada još s tom osobom niste stupili u kontakt, a tako će i odnos biti ugodniji i uzbudljiviji.

4. Pozer
Ako ste mislili da samo žene mogu biti stalno u jednoj pozi, bez želje za promenom i eksperimentisanjem, varate se.

I muškarci često vole zauzeti jednu jedinu pozu, koja im najviše odgovara ili koristiti više istih poza, na isti način i istim tempom svaki put.

Pokušajte ohrabriti svog partnera, neka se oseća izrazito poželjnim i možda se oslobodi i bude spreman za promene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar