U trendu

Žene ne žele maratonce, već taktičare: Evo kako da akcija u krevetu traje duže, tajna je u jednoj stvari

Nemoguće je odrediti koliko dugo treba da traje zadovoljavajući seksualni odnos, jer mnogo faktora utiče na to.

Ukoliko vam se konačno ukazala prilika da idete u krevet sa nekim ko vam se sviđa jako dugo, verovatno će trajati tri minuta. Kada ste nekoliko meseci u vezi i dalje ste zaljubljeni, a dovoljno poznajete jedno drugo, pa možete da održite tempo satima. Za parove koji su duže u vezi, to je obično od pet do 20 minuta.

Većina muškaraca se brzo uzbudi, dok ženama treba malo duže. Zbog toga je možda potrebno da produžite seksualni odnos, a evo kako to možete da postignete.

1. Seksi uloge

Još jedan od načina da malo „protresete“ svoj odnos je igranje seksi uloga. To će vam pomoći da usporite i da obratite pažnju na ono što uzbuđuje vašeg partnera. Usput ćete naučiti i ponešto novo o svojim seksualnim preferencijama, zato – istražujte, obucite seksi kostim, uživajte.

2. Ne žurite

Ne razmišljajte šta sve treba da obavite kasnije, već se koncentrišite na ono što se trenutno dešava. I ne zaboravite da se fokusirate na jednu stvar koju mnogi parovi zanemaruju – predigru. I muškarcima i ženama je potrebno malo vremena da se „raspali“ želja za seksom, pre nego što pređu na „glavno jelo“. Neka predigra teče polako, sigurno nećete zažaliti!

 3. Uvedite novine

Znate već – ako ste dugo sa istim partnerkom, seks može da postane rutina. „Izmiksujte“ odnos uz nekoliko novih poza, to će vam doneti uzbuđenje u krevet, navesti vas da se zaista fokusirate na seks, što će na kraju rezultirati i seksom koji traje duže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar