U trendu

Žene nikako da provale, a skroz je očigledno: Evo šta najviše pali muškarce starije od 40 godina

Prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Na šta se to pale sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa.

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu, piše Miss7.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji, piše Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)