Žene otkrile koja je idealna veličina muške alatke, mnogi će se iznenaditi!

Seks može biti dobar nezavisno od veličine alatke jer ono što je zaista važno u celoj priči jesu tehnika i iskustvo.

Jedan tim istraživača ipak je pokušao da otkrije koja je veličina penisa koja najviše zadovoljava žene, a rezultati njihovog istraživanja mogli bi vas iznenaditi.

Naime, čini se da ogromno nije uvek i najbolje, piše portal Marie Claire. Studija je otkrila da žene većinom preferiraju penise prosečne veličine, a oko75 ispitanica dobilo je zadatak da rukuje s 33 veštačka penisa različitih veličina i oblika stvorenih 3D printerom i da ih razvrsta u kategorije s obzirom na preferenciju.

Uočene su i razlike u veličinama penisa koje žene preferiraju s obzirom na to da li se radi o muškarcu s kojim su u dugogodišnjoj vezi ili seksu na jednu noć.

Idealan penis za dugoročnu vezu je dužine 16 centimetara, dok za seks na jednu noć ipak mora da bude nešto duži, tačnije 16,2 centimetra. Rezultati su otkrili da ženama nije toliko važna dužina koliko obim, što je potvrdila dr Nikol Praus, koja je vodila istraživanje.

“Logično je da bi žene mogle preferirati penis većeg obima jer takvi imaju bolji uticaj na stimulaciju klitorisa”,  rekla je Praus.

“Drugim rečima, žene mogu preferirati različite veličine iz različitih razloga u različito vreme tako da su velike šanse da je svaki muškarac idealan za neku vrstu veze koju traže”, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.