U trendu

Žene otkrile šta muškarce čini privlačnim, mnogi su iznenađeni

Stručnjak za veze i partnerske odnose Luen Vord zamolila je na Fejsbuku žene koje nisu u vezi da otkriju koje su im karakteristike važne kod muškaraca.

Tim pitanjem pokrenula je raspravu zbog koje je došla do zaključka da fizički izgled za žene ne igra veliku ulogu kada razmišljaju o potencijalnom partneru.

„Dame, da li su muškarci u pravu kad misle da će teže pronaći partnerku ako nisu pri vrhu što se tiče izgleda i visine? Ako muškarac nije visok, taman i zgodan, kakva korist od toga što je zabavan, pošten i džentlmen, ako ne može ni da stigne do sastanka?“, glasilo je njeno pitanje, a ovo su neki od odgovora.

1. „Hemija je broj jedan, ako je nemate, to je veliko ‘ne’… Tek nakon hemije slede ličnost, zajednički interesi…“

2. „Šta muškarca čini privlačnim? Tradicionalne vrednosti i poštovanje.“

3. „Želim nekoga ko je iskren, ko je džentlmen… Mora biti zanimljiv, inteligentan i znati da me nasmeje.“

4. „Mene na kraju krajeva zanima da brine o svom životu, svojoj porodici, prijateljima… Da se ponaša prema meni ljubazno, pažljivo, da nam je zabavno kad smo zajedno. Hemija tu dođe prirodno.“

5. „Važno mi je da pokazuje interesovanje za mene, da me pita o stvarima o mom životu, a ne da priča samo o sebi.“

6. „Sve se svodi na to da najpre prihvatite sebe. Ako ste samouvereni i srećni, pravu osobu za sebe ćete privući.“

7. „Muškarci možda brinu da mi samo želimo visoke i tamne tipove, ali tako se i žene brinu da muškarci samo žele sitne žene s velikim grudima koje su, po mogućnosti, 10 godina mlađe od njih.“

Većina singl žena tako kaže da ličnost ima mnogo veću ulogu u privlačnosti nego izgled.

Ipak, bilo je i onih koje ne misle tako.

„Fizička privlačnost je važna pri prvom upoznavanju“, naglasila je jedna korisnica Fejsbuka. „Svako ko kaže da nije, nije u potpunosti iskren. Važno je samo zapamtiti da svi imamo različit ukus i u tome“, dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.