Žene „polude“ kad čuju ovih 5 rečenica tokom seksa, deluju kao moćni afrodizijak

Mnogi žene vole da razmenjuju slatke reči u krevetu, to dođe poput moćnog afrodizijaka Tako vole da čuju sledećih pet rečenica, koje ih uvek dodatno uzbude.

Reci mi šta želiš
Mit o tome kako bi muškarci trebali čitati naše misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to i trebamo da kažemo, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi da joj ugodi.

Da, imam kondom
Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome te da je svestan važnosti odgovornog seksualnog ponašanja.

Sviđa li ti se to što radim
Stidljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje najbolji način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

Volim tvoje…
Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

Fantastična si
Muškarci vole kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili naše? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora vladati jednakost, piše Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.