U trendu

Žene, pripremite teren za dobar seks: Ove stvari uzbudiće apsolutno svakog muškarca

Postoje stvari koje uzbuđuju muškarce više od crvenog karmina, štikle i čipke.

Evo i koje.

Ljubav prema svom telu

Žena koja se oseća nesputano prenosi svoje samopouzdanje muškarcu. Kada volite i mazite svoje  telo, kada je ono negovano, u lepoj odeći, a vi puni samopouzdanja, nesvesno poručujete da ćete i u postelji učiniti sve da uživate. A kada uživate vi, uživaće i on.

Emancipacija

Muškarci vole kada se žena ne stidi da krevetu kaže šta želi, da preuzme inicijativu. Na kraju krajeva, ko, ako ne ona sama, poznaje njene erogene zone?

Orgazmi

Pogrešno se veruje da je jedini muškarčev cilj da doživi orgazam. U stvari, podjednako mu je važno da ugodi svojoj partnerki. Dakle, žena koja se ne pretvara. već koja želi i zahteva da doživi orgazam svaki put podstaći će partnera da se dokaže.

„Treći“ u krevetu

A ovaj treći svakako neće biti suvišan. Govorimo o seks igračkama i intimnoj kozmetici. Oni ne samo da će upotpuniti vaš seks, već će otkriti i nove aspekte vaše seksualnosti, proširiti intimni scenario.

Raznolikost uloga

Muškarcima se često pripisuje lovački instinkt, koji je praktično nemoguće zadovoljiti u dugotrajnoj stabilnoj vezi. Zato je važno da žena ostane drugačija kako bi pobudila interesovanje svog partnera i pobudila želju da je iznova i iznova osvaja.

Predigra

Opšte je prihvaćeno da je muškarac uvek spreman za seks – ali ovo je mit. Stres, poteškoće na poslu, mahnit tempo i odgovornost mogu negativno uticati na libido muškarca. Stoga, pre seksa, potrebno je i njega „zagrejati“. Seksualna prepiska tokom dana, erotska masaža…

Inicijativa

Muškarci su podjednako uzbuđeni zbog mogućnosti da osvoje ženu i da ih ona osvoji. Prema statistikama, više od 80% muškaraca očekuje aktivnost od svoje partnerke. Stoga će samouverena žena koja ne okleva da započne seks uvek izazvati strast u svom partneru.

Masaža muške G zone

Skrivena erogena zona muškarca nalazi se između skrotuma i anusa i smatra se spoljnom projekcijom prostate. Njeno milovanje tokom oralnog, ručnog ili vaginalnog seksa uzbuđuje muškarca i pojačava njegov orgazam.

Njegova odeća na vama

Muškarac zaista voli kada žena isproba njegovu odeću. Krhka ramena, preko kojih se baca široka košulja ili jakna, uzbuđuju maštu.

Naravno, svi muškarci su različiti i svaki će imati svoju listu stvari koje ga uzbuđuju.

Ali jedno im je zajedničko – bliskost.

Kada se između muškarca i žene očuva i održi posebna veza, kada partneri nastoje da čuju želje i podrže jedno drugo, iskre između njih će i decenijama kasnije da sijaju, piše Lepota i Zdravlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar