U trendu

Žene sa ovom veličinom grudi su najnevernije!

Kada se govori o intimnim odnosima, do besmisla se ponavlja fraza: veličina je bitna, ili nije bitna. Naravno, odnosi se na muškarce. Ali, izgleda da se priča malo promenila, i da je veličina stvarno važna, ali… kod žena.

Naime, nedavno je sprovedeno istraživanje čija je namera bila da se utvrdi da li veličina ženskih grudi ima veze sa preljubom. Studija je pokazala da su žene sa velikim grudima vernije svom partneru i da nemaju potrebu za nekim drugim.

Istraživači su ispitali 1.000 žena koje su imale afere, kako bi otkrili veličine grudi onih koje bi u najvećoj meri prevarile svog partnera. Studija je otkrila da samo 31 odsto njih ima “veliko poprsje”, odnosno veličinu korpe od D do G, te su one kao i sa veličinom F najmanje sklone varanju.

S druge strane, mnogo je veća verovatnoća da su svoje partnere varale žene sa manjim grudima, čija je se korpe između A i C veličine. One sa grudima veličine B bile su najnevernije, čineći čak 35 odsto od 1.000 anketiranih.

Prema ovom istraživanju, žene sa manjim grudima su sklonije aferama u poređenju sa damama čije poprsje je pozamašno. A zbog čega je to tako, ostaje da se utvrdi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)