U trendu

Znaci koji pokazuju da se partner iskreno kaje zbog prevare

Prevare su česta pojava u vezi i braku i su znak da u odnosu nešto “škripi”. Ipak, postoje partneri koji će priznati da su se u aferu upustili iz čiste znatiželje, a stručnjaci u domenu ljubavi i veza smatraju da postoje signali koji govore da se partner vaš partner posle afere iskreno kaje.

Preuzima odgovornost

Ako se oseća krivim, ali se brani i opravdava, to znači da se stidi samo zato što je uhvaćen. Ali, ako je za svoj postupak preuzeo odgovornost i počeo da čini sve da vas zadrži pored sebe, to znači da stvarno žali što vas je prevario, kažu stručnjaci za veze.

Prekida odnos sa osobom s kojom vas je prevario

Odlučiće se na ovaj korak, ako raščisti sa sobom da zaista želi da bude sa vama. Nije spreman da vas izgubi i smatra da je besmisleno žrtvovati ljubav zbog avanture.

Traži pomoć

Situacija posle prevare je jako teška i napeta i često partneri traže pomoć stručnog lica. Ukoliko pokaže spremnost za ovakav korak, pokazuje da se negde ipak kaje.

Ispunjava obećanja

Ako ste mu rekli da mora da napravi spisak stvari i ispoštuje sve što tražite kako bi vam dokazao da vas zaista voli, a on je sperman da to učini, znajte da vam je iskreno predan.

Muškarci koji se ne kaju zbog varanja ne žele da se potrude da dokažu svoju ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar