Znate li koliko traje seks kod drugih? Kraće nego što mislite

Neke studije su pokazale kako seks u proseku traje oko sedam minuta, ugledni stručnjak dr. Harry Fisch specijalizovan za lečenje muških seksualnih problema tvrdi da je čak i to preterivanje, prenose mediji.

U istraživanju za svoju novu knjigu ‘Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle’ otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne ‘krivce’ za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 posto žena ne može da doživi orgazam u roku od dve minute, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

– Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke – rekao je Fisch.

Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu odgoditi orgazam dve minute od početka seksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebali posetiti lekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta na sedmično, a posledica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim.

2 komentara
  1. Anonimni

    Cista laz! Zasto se to stalno laze, pojma nemam…Valjda da se umire „zecici“?

  2. Anonimni

    Pre zaista mnogo godina, vodim ja ljubav preko sat vremena i nikako. Hajde, posle pauze ja nastavim i uspem da dovedem do za mene srećnog kraja. Ja sad očekujem prelaznu zastavicu, malu medalju, tapšanje po ramenu i ostale nagrade. Ne lezi vraže. Produkti mog metabolizma su završili na njenoj majici i onda je stvarno popi*dela. Sa drugaricom se bacila na čišćenje majice. Od tada me baš briga koliko njima treba. A meni i dalje duže treba, tako sam napravljen.

Napišite komentar